SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Klarer Hoseth å snu treden i Aafk?

Drammen  20150705.
Eliteserien fotball 2015: Strømsgodset-Viking (4-1). Magne Hoseth snakker med pressen etter eliteseriekampen mellom Strømsgodset og Viking på Marienlyst stadion. Yann-Erik de Lanlay i bakgrunnen til venstre.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Drammen 20150705. Eliteserien fotball 2015: Strømsgodset-Viking (4-1). Magne Hoseth snakker med pressen etter eliteseriekampen mellom Strømsgodset og Viking på Marienlyst stadion. Yann-Erik de Lanlay i bakgrunnen til venstre. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Vi har fylt ut søndagskupongen for deg!

DEL

ODDSTIPSSøndagskupongen er helnorsk og består av kamper fra eliteserien, 1. divisjon og 2. divisjon.

Innleveringsfrist søndag klokken 1755!

1. Rosenborg – Sarpsborg 08 H

Norsk, eliteserie. Rosenborg spilte Europaliga-kvalik torsdag, men de har en god nok stall til å takle kampprogrammet. RBK har vunnet samtlige kamper mot Sarpsborg 08 på Lerkendal. Østfoldingene er ute av form. De har syv kamper på rad uten seier. Soleklar H.

2. Lillestrøm – Sandefjord Fotball HU

Norsk, eliteserie. To lag som sliter med formen. LSK har fem kamper på rad uten seier., mens Lars Bohinens Sandefjord har ikke vunnet siden 19. april! Lars Bohinens Sandefjord har ikke vunnet siden Da lagene møttes i hvalfangerbyen endte oppgjøret 0–0. Jevnt!

3. Tromsø – Strømsgodset HU

Norsk, eliteserie. TIl står fortsatt med begge bena plantet i nedrykkskampen. De har tatt elleve av 16 poeng hjemme på Alfheim. Strømsgodset er oppe på femteplass, men skyldes først og fremst gode resultater hjemme. Godset har ikke vunnet i Tromsø siden 2001!

4. Aalesund – Start HUB

Norsk, eliteserie. AaFK har kun vunnet én av de siste fem kampene. Sunnmøringene har styrket laget med Bjørn-Helge Riise og Magne Hoseth. Riise spilte mot Glimt, men de tapte likevel 0–1. Start liker seg i Ålesund. De er ubeseiret på de fem siste kampene der.

5. Bryne – Kristiansund HU

Norsk, 1. divisjon. Begge lagene kjemper om en playoff-plass. Bryne har tapt knepent i de to siste kampene mot Fredrikstad (2–3) og Sandnes (2-3). KBK vant 2–1 mot Hødd sist. Det var lagets første seier på fem kamper. Disse lagene spilte 1–1 i starten av juni. Vrien kamp.

6. Fredrikstad – Hønefoss BK H

Norsk, 1. divisjon. FFK har styrket laget før siste halvdel av sesongen, men de tapte likevel overraskende 1–4 mot Levanger. Hønefoss sliter økonomisk, og de har kvittet seg med spillere. Rune Skarsfjords menn har fire strake tap. De får det tøft i plankebyen.

7. Hødd – Bærum H

Norsk 1. divisjon. Hødd henger fortsatt med i kampen om en playoff-plass, selv om de kun har vunnet én av de siste seks kampene. Bærum har kun tatt ett poeng på de fem siste kampene. De er nærmere nedrykk en playoff i øyeblikket. Hødd er et greit hjemmelag.

8. Jerv – Sandnes Ulf  UB

Norsk, 1. divisjon. Jerv har overrasket etter opprykket. De ligger på en fin sjetteplass. De har spilt uavgjort i åtte av 16 kamper. Sandnes kjemper om direkte opprykk. Bengt Sæternes menn har kun tapt én av åtte bortekamper, men de har spilt fem uavgjort.

9. Nest-Sotra – Follo H

Norsk, 1. divisjon. Nest ligger under nedrykksstreken, men de har styrket stallen og har kun ett tap på de fem siste kampene. Sotrastrilene virker å være i fremgang. Follo derimot har møtt veggen. De står med fem tap på de seks siste kampene.

10. Strømmen – Åsane H

Norsk, 1. divisjon. Etter fem kamper på rad uten seier, vant Strømmen mot bunnlaget Hønefoss sist. Nå møter de enda et lag fra nedrykkssonen. Åsane sliter i motgang. De tapte mot Nest sist. Til denne kampen har Åsane tre førstelagsspillere suspendert.

11. Grorud – Lyn H

Norsk, 2. divisjon. Topp mot bunn i avdeling 1. Rolf Teige og Grorud ligger på tredjeplass 26 poeng foran Lyn som ennå ikke har vunnet en eneste kamp denne sesongen. Lyn er tabelljumbo med kun to poeng. Dette skal være en sikker hjemmeseier.

12. Vindbjart–Fana HU

Norsk, 2. divisjon. Tabellnaboer. Disse lagene har møtt hverandre fem ganger de siste sesongene, og Vindbjart har vunnet begge hjemmekampene mot Fana–uten å slippe inn mål. Vindbjart har lånt ut viktige Daniel Aase til Start. Sist oppgjør endte 0–0.