SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Klarer Solbakken å piske FCK til seier?

FC Copenhagen's coach Stale Solbakken looks on during their Europa League Group B soccer match against Torino at Olympic Stadium in Turin October 2, 2014. REUTERS/Giorgio Perottino (ITALY - Tags: SPORT SOCCER)

FC Copenhagen's coach Stale Solbakken looks on during their Europa League Group B soccer match against Torino at Olympic Stadium in Turin October 2, 2014. REUTERS/Giorgio Perottino (ITALY - Tags: SPORT SOCCER) Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Vi har fylt ut midtukekupongen for deg!

DEL

MIDTUKEKUPONGENMidtukekupongen består av kamper fra Allsvenskan og den danske Superligaen, i tillegg er det Premier League-oppgjøret mellom Arsenal og Sunderland.

Arsenal forsøker fortsatt å sikre den viktige tredjeplassen i Premier League, og da må de vinne mot nedrykkstruende Sunderland. Derfor blir London-klubben banker på bongen. Vi stoler også på Elfsborg, Malmö FF, FC København og Randers.

Kampene spilles onsdag og torsdag. Innleveringsfristen er onsdag klokken 1855.

1. Arsenal – Sunderland H

Engelsk, Premier League. Arsenal ligger to poeng foran Manchester United i kampen om tredjeplassen. De kan øke forspranget til fem poeng med seier her. Sunderland balanserer på nedrykksstreken. De har kun tre poeng ned til Hull under nedrykksstreken. Begge lag har massevis av motivasjon. Arsenal gikk på en lei smell mot Swansea på hjemmebane sist. Arsenal skal være det beste laget.

2. Elfsborg – Helsingborg H

Svensk, Allsvenskan. Det er aldri lett å komme til kunstgresset i Borås. Elfsborg ligger på tredjeplass før onsdagens kamp. De klarte 2–2 mot gullfavoritt Malmö FF i forrige hjemmekamp. Gjestene har tre tap på de fire siste kampene. Holder en knapp på H.

3. IFK Norrköping – Hammarby IF UB

Svensk, Allsvenskan. To lag som viser motsatt formutvikling. Hjemmelaget er ubeseiret på de fire siste kampene. Sterkt å ta ett poeng på Friends Arena mot AIK sist. De har vunnet de to siste hjemmekampene sine. Hammarby har tre kamper på rad uten seier. Lukter U.

4. Örebro SK – Åtvidaberg HU

Svensk, Allsvenskan. Bunnoppgjør. Örebro ligger helt sist uten en eneste seier på åtte kamper, mens Åtvidaberg innehar 14.-plassen med fire poeng. Örebro tapte cupfinalen 1–2 mot IFK i helgen. etter å ha ledet 1–0. Örebro har et godt tak på Åtvidaberg.

5. Gefle – GIF Sundsvall HUB

Svensk, Allsvenskan. Tabellnaboer på henholdsvis tiende- og ellevteplass. Gefle er ubeseiret på hjemmebane. De står med 1-2-0. Sundsvall er et av de beste bortelagene. De står med 3-0-1 på bortebane. Gefle har vunnet fire av de fem siste mot Sundsvall. Vrien.

6. Malmö FF – Häcken H

Svensk, Allsvenskan. Åge Hareides Malmö FF er som eneste lag i Allsvenskan ubeseiret etter åtte serierunder. De har vunnet de to siste hjemme. Häcken har vunnet de to siste kampene uten å slippe inn mål. Malmö har ikke vunnet mot Häcken på syv kamper.

7. IFK Göteborg – AIK HU

Svensk, Allsvenskan. Toppoppgjør. IFK ligger på nanneplass med én kamp mindre spilt enn Djurgården. De har vært sterke defensivt, hvor de kun har sluppet inn fire mål så langt. AIK har ennå ikke vunnet borte. Står med 0-2-1. De vant i Göteborg i fjor.

8. FC København – AaB H

Dansk, Superliga. Ståle Solbakkens FCK tapte toppkampen mot FC Midtjylland i helgen. De har sikret Europaliga-kvalik og har lite å spille for, men spiller hjemmebane. Aalborg tapte 0–2 mot OB sist. De har fått juling de siste gangene de har reist til hovedstaden.

9. Randers – Hobro H

Dansk, Superliga. Randers jakter fjerdeplassen som plutselig er blitt viktig siden FCK vant cupfinalen. Randers har vunnet fire av de fem siste kampene mot Hobro. Nyopprykkede Hobro har imponert. De er ganske sikkert fornøyd med sjetteplassen de holder nå.

10. FC Vestsjælland – FC Midtjylland UB

Dansk, Superliga. FC Vestsjælland ligger under nedrykksstreken, men de har ikke gitt opp. Det er fortsatt tolv poeng å spille om. De tok tre viktige poeng mot Hobro sist. FCM blir seriemestre, men svakere borte enn hjemme. De har vunnet de fire siste i Slagelse.

11. Brøndby – FC Nordsjælland H

Dansk, Superliga. Brøndby ligger på tredjeplass, syv poeng bak byrival FCK. De viser fin form, og har sikret seg spill i Europaligaen neste sesong. Nordsjælland gikk på sitt femte tap på seks kamper mandag. Farum-laget virker ferdigspilt. Bør være en solid H.

12. Esbjerg – SønderjyskE HU

Dansk, Superliga. Lokaloppgjør på Sør-Jylland. Begge lagene ligger på nedre tabellhalvdel. De trenger poeng for å unngå å bli innhentet av Vestsjælland. Esbjerg slo FC Nordsjælland sist, mens Sønderjyske spilte uavgjort for tredje gang på rad. De to siste oppgjørene mellom disse lagene har endt med poengdeling. Begge er nok fornøyd med uavgjort her.