SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Klarer Stoke å vinne fire på rad?

Vår oddstipper tror at Mame Biram Diouf og Stoke fortsetter å vinne i lørdagens kamp.

Vår oddstipper tror at Mame Biram Diouf og Stoke fortsetter å vinne i lørdagens kamp. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er lørdagens oddstips!

DEL

OddstipsPå torsdagens langoddsprogram er det en lang rekke med spennende objekter å velge i. Som vanlig på en lørdag er det kamper fra England og norsk 2. divisjon som dominerer oddsprogrammet.

For anglofile nordmenn er kamper fra England høydepunktet på en lørdag. Det er dessuten kamper fra italiensk Serie A, fransk Ligue 1, tysk Bundesliga og spansk La Liga.

Lørdagskupongen: Presset øker på Villa-manageren

Stoke City - Watford H

Engelsk, Premier League. Stoke-manager Mark Hughes fikk ikke panikk, selv om The Potters har hatt en vanskelig start på sesongen. De måtte vente helt til syvende serierunde før laget tok sin første seier. Etter tre tap og tre uavgjorte på de seks første serierundene, står Stoke før lørdagens kamp med tre seire på rad.

Forvandlingen startet med 2-1-seieren mot nyopprykkede Bournemouth på hjemmebane. Deretter har de to 1-0-seire på bortebane mot henholdsvis Aston Villa og Swansea.

Mandagens 1-0-seier i Wales mot Swansea gjorde at Stoke klatret opp til ellevte plass på tabellen. Med tolv poeng er de nærmere topp fire-lagene enn Newcastle som ligger under nedrykksstreken.

Nå kommer et formsvakt Watford på besøk til Britannia. Stoke pleier å være et sterkt hjemmelag, men hjemmestatistikk denne sesongen er ikke egnet til å skremme noen. De står med 1-1-2 på de fire første kampene på Britannia og 4-5 i målforskjell. Men: Nå svinger formkurven oppover. De er ubeseiret i de fem siste kampene uansett turnering.

Til denne kampen vil Hughes sannsynligvis få tilbake den irske landslagsspilleren Jonathan Walters og den tidligere Molde-spilleren Mame Biram Diouf, men kaptein Ryan Shawcross er fortsatt ute.

Watford holdt lenge stand mot Arsenal sist helg, men da de slapp inn det første målet skjønte man at kampen var tapt. De tapte også 0-3. Dersom Watford skal klare å overleve i Premier League så må de begynne å score mål. De har kun scoret seks ganger hittil.

Nå ligger den gamle klubben til Elton John helt nede på 15.-plass, men de har fortsatt fire poeng ned til trioen i bunnen av tabellen. Men: Watford har vært farligere på bortebane hvor de kan ligge lavt og kontre enn på hjemmebane.

Watford står likevel uten seier i de tre siste kampene, og jeg tror heller ikke at de vinner denne kampen. Nå møter de et Stoke-lag som virkelig er i dytten. I tillegg mener jeg at Stoke har en bedre stall. Bojan, Joselu, Shaqiri, Diouf og Walters er alle spillere som vet veien til mål, og de har erfarne spillere som Crouch og Ireland på benken.

Stoke kommer til å klatre på tabellen. Jeg synes hjemmeoddsen er såpass ok at jeg forsøker en hjemmeseier til 1,95 i odds. Vår innsats blir 250 kroner. Spillestopp klokken 1555.

Her er vårt dobbelttips lørdag 24. oktober:

Stoke City - Watford 1,95 - 3,20 - 3,50 H

Total odds: 1,95