SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Klopp får trøbbel på Wembley

Vår tipper tror at Liverpool og manager Juergen Klopp får problemer på Wembley søndag ettermiddag.

Vår tipper tror at Liverpool og manager Juergen Klopp får problemer på Wembley søndag ettermiddag. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Sjekk hvordan vi skal få tolv rette på søndagskupongen!

DEL

SøndagskupongenDessverre for Liverpool har Manchester Citys stjerner funnet tilbake til sitt «gamle jeg» etter noen skrale uker. Da vil de lyseblå være mye sterkere enn Liverpool, og får med seg pokalen fra Ligacup-finalen på Wembley søndag. Tror jeg.

Følg Spillsenteret på Facebook!

Manchester United kan fort får problemer med Arsenal, også på hjemmebane. Mens Tottenham enkelt bør slå Swansea.

Og mens vi er inne på det engelske: Gary Neville har endelig fått skikk på Valencia, så de skal være en grei banker hjemme mot Athletic Bilbao.

Spillsenteret: Mangemillionær ble Lotto-millionær

Spillsenteret: – Kødder du, eller?

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Liverpool - Manchester City  B

Finale i Ligacupen, og City har fått en dag mer hvile enn Liverpool etter europacup i midtuken. I tillegg har tydeligvis Aguero og Silva våknet. Det var de to, pluss Yaya Toure, som scoret i 3-1-seieren over Dynamo Kiev. Det kan bli stygt for de røde på Wembley!

2. Manchester United - Arsenal  (U)B

Manchester United har hatt en trøblete sesong. Ja, de fikk en opptur da de slo ut Midtjylland i europaligaen torsdag, men likevel vil jeg si at Arsenal denne gangen kommer til Old Trafford som favoritter. De har også vært varierende i det siste, men har mye større trygghet i laget.

3. Tottenham - Swansea  H

Tottenham gikk på en smell mot Palace i cupen, men gudene skal vite at de ikke hadde marginene på sin side. Swansea har vist noen tegn til fremgang nå på vårparten, men ikke mer enn at Spurs skal vinne denne ganske greit.

4. Valencia - Athletic Bilbao  H

Gary Neville ser ut til å ha fått skikk på Valencia i siste liten, i stedet for sparken er det nå blitt to seire i serien og en nedsabling av Rapid Wien med 6-0 hjemme i Europaligaen. Athletic Bilbao viser motsatt formutvikling, står med to strake tap.

5. Deportivo La Coruña - Granada  H(U)

Laget fra den vakre byen ute på pynten av Nord-Spania var gode i høst. Etter nyttår har det vært mye verre, og med 0-6-3 på de ni siste raser de på tabellen. Her er selvsagt en god sjanse til seier, hjemme mot et formsvakt bunnlag, men sikker er jeg ikke!

6. Barcelona - Sevilla  H

MSN er villere enn noen gang, ikke minst Messi, som er i godt, gammelt slag. Det vil si verdens suverent beste fotballspiller. Sevilla er et meget bra lag, men hvis en i det hele tatt skal tenke på å spille mot Barca i spansk liga, må de være på bortebane.

7. Augsburg - Borussia M'gladbach  (HU)B

Augsburg hadde en tung innledning på sesongen, men fra november og utover har de vært solide. I det siste har det derimot lugget litt igjen, selv om de vant den forrige, mot bunnlaget Hannover. M'Gladbach er et bedre lag, men svake borte (3-1-6). Vanskelig!

8. Mainz - Bayer Leverkusen  (U)B

Bayer Leverkusen hadde 4-2-0 på seks kamper, før de tapte for sterke Dortmund sist. Mainz er et bra hjemmelag, faktisk i det hele tatt et bra lag, men jeg tviler på om de klarer å vinne denne, mot et Leverkusen som kjemper om plass i Mesterligaen.

9. Borussia Dortmund - Hoffenheim  H

Borussia Dortmund er de eneste som er i nærheten av Bayern München i Tyskland i år. De er også i god form, med 4-1-0 på de fem siste. De scorer spektakulære mål, det offensive er til tider en fryd å se på. Hoffenheim skal være helt sjanseløse her.

10. Eintracht Frankfurt - Schalke 04  B

Eintracht Frankfurt lever farlig, to poeng over Werder Bremen på kvalikplass. Schalke er i andre enden, to poeng fra 3. plassen. Poengene Eintracht har tatt i det siste, er mot andre lag på nedre halvdel. Her tror jeg det skal være klasseforskjell.

11. Juventus - Inter  H(U)

Interessant kamp. Juventus har, som de fleste sikkert har fått med seg, vært helt ustoppelige de siste månedene. Inntil sist, da de spilte 0-0 mot Bologna. Da sparte de noen av sine beste til mesterligaspill mot Bayern München. Men kan Inter pelle dem på nesen?

12. Lyon - Paris Saint-Germain  (U)B

PSG har utrolige 23-4-0 på 27 kamper i fransk toppserie denne sesongen. Det er jo bare å ta av seg hatten, men akkurat Lyon står neppe med luen i hånden. De har vist tegn på gammel storhet i det siste, selv om de tapte borte for Lille forrige helg. Åpner for en U.