SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Kommer West Ham tilbake på vinnersporet?

Football Soccer - Manchester United v West Ham United - Barclays Premier League - Old Trafford - 5/12/15
West Ham's Mark Noble celebrates after the game
Reuters / Andrew Yates
Livepic
EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.  Please contact your account representative for further details.

Football Soccer - Manchester United v West Ham United - Barclays Premier League - Old Trafford - 5/12/15 West Ham's Mark Noble celebrates after the game Reuters / Andrew Yates Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Sjekk hvordan vi skal få tolv rette på søndagskupongen!

DEL

SøndagskupongenPå søndagskupongen er det kamper fra engelsk Premier League, spansk La Liga, italiensk Serie A, tysk Bundesliga og fransk Ligue 1. Det er en vrien kupong, og vi har virkelig måttet gruble på hvilke seks lag vi skulle ha som bankere. Etter en nøye vurdering har vi valgt ut Celta Vigo, Athletic Bilbao, Atletico Madrid, M'gladbach, Torino og AC Milan som våre bankere.

Innleveringsfrist er søndag klokken 1655.

Spillsenter: – Konen min lurer litt på om det er tull

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

1. Swansea - West Ham UB

Swansea har ga manager Garry Monk fyken, men det spørs om det hjelper. Waliserne er helt ute av form. De har tapt fem av de seks siste kampene. West Ham uten Payet har vært svake. De har likevel tatt poeng, men fire av de fem siste har endt uavgjort.  Vrien!

2. Athletic Bilbao - Levante H

Athletico viser grei hjemmeform. De står med 4-1-2 i Baskerland, Levante er tabelljumbo. De har kun tatt elleve poeng på 15 kamper. Valencia-laget har vært svake offensivt på bortebane, hvor de kun har scoret syv mål. De har tapt de siste fire kampen mot Athletico.

3. Granada - Celta Vigo B

Granada er det dårligste hjemmelaget i La Liga. De har kun tatt fem poeng på sine syv hjemmekamper og målforskjellen er 6-13. Celta på sin side er et av de sterkeste bortelagene i ligaen. De har tatt 14 poeng på syv  bortekamper. Celta virker veldig solide!

4. Real Sociedad - Villareal HUB

David Moyes fikk sparken i Sociedad 9. november. På de fire seriekampene etter at hskotten forlot Baskerland har de to seire, én uavgjort og ett tap.  Villareal har ikke tapt på de fem siste bortekampene i Sociedad, men fire av dem har endt uavgjort. Åpen kamp!

5. Malaga - Atletico Madrid B

Atletico ligger på annenplass i La Liga med 35 poeng. De har like mange poeng som Barcelona, men dårligere målforskjell. Atletico er ubeseiret i de ni siste ligakampene. De har ikke tapt på La Rosaleda spå seks år.  Malaga har kun én seier på de syv siste kampen.

6. M'gladbach - SV Darmstadt 98 H

M'gladbach er inne i en svak periode.  Etter 3-1-seieren mot Bayern har de røket ut av Mesterligaen og denb tyske cupen, og de har i tilleget gått på et kjempetap i serien mot Leverkusen. Nå må de slå tilbake, og det bør de klare mot et formsvakt Darmstadt-lag.

7. GFC Ajaccio - Lyon UB

Ajaccio ligger på nedre halvdel av tabellen, men de pleier å være vanskelige å slå hjemme på Korsika. De har kun tapt to av åtte hjemmekamper denne sesongen. Lyon har vært inne i en elendig periode, men viser tegn til bedring. De gikk videre i den franske cupen.

8. Bordeaux - Marseille HU

Bordeaux har en vanvittig hjemmestatistikk mot Marseille. De har 22 hjemmekamper på rad uten tap mot laget fra den franske havnebyen. Marseille vinner og spilleruavgjort i annehver kamp for tiden. Dersom vi skal følge det mønsteret så ender kampen uavgjort. 

9. Torino - Udinese H

Torino hadde fire kamper på rad uten tap, før de tapte 0-4 i Coppa Italia mot storebror Juventus onsdag. Udinese har to tap på rad mot Inter og Fiorentina, og de slapp inn syv mål på de to kampene. Torino har vunnet tre av de siste fire mot Udinese hjemme. 

10. Frosinone - AC Milan B

Nyopprykkede Frosinone har kun vunnet én av de siste seks kampene i ligaen. Milan på sin side har kun tapt én av de siste seks seriekampene. De klarte imidlertid bare uavgjort mot svake Carpi og bunnlaget Hellas Verona. De har ikke råd til flere feilskjær i ligaen.

11. Sampdoria - Palermo UB

Sampdoria er helt ute av form. De har ikke vunnet på de siste syv ligakampene. Forrige seier kom 25. oktober mot bunnlaget Hellas Verona. Palermo har et godt tak på Sampdoria. De har vunnet tre av de siste kampene på Stadio Luigi Ferraris. Lukter litt uavgjort!

12. Inter - Lazio HU

Inter viser flott form. De har vunnet seks av de siste syv kampen uansett turnering. Nå møter de et Lazio-lag som er forferdelig svake på bortebane. De står med seks tap og kun én seier på sine syv bortekamper i ligaen. Inter topper tabellen og skal vinne her!