SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

KR har et godt tak på kongelaget

KRs Almarr Ormarsson(midten) Gunnar Þór Gunnarsson (tv) og Pálmi Rafn Pálmason tapte mot Rosenborg i Europaliga-kvaliken, men vår tipper tror de reiser seg i den hjemlige serien
Foto: Ned Alley / NTB scanpix

KRs Almarr Ormarsson(midten) Gunnar Þór Gunnarsson (tv) og Pálmi Rafn Pálmason tapte mot Rosenborg i Europaliga-kvaliken, men vår tipper tror de reiser seg i den hjemlige serien Foto: Ned Alley / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er onsdagens dobbelttips!

DEL

ODDSTIPSEr det mulig? Først klarte Sogndal å gi slipp på en 2-0-ledelse på mandag, og i går klarte Dinamo Zagreb å skusle vekk en 3-0-ledelse. Det har vært litt stang ut i starten av denne uken, men vi håper å komme sterkere tilbake i dag.

Onsdagens oddsprogram består hovedsaklig av kamper fra Mesterliga-kvaliken, i tillegg er det kamper fra islandsk, finsk og amerikansk fotball.

Spillsenter: Vi gir vekk reisegavekort for 10 000 kroner

Astana - Helsinki H

Mesterliga-kvalik, 3. runde. Den første kampen endte 0-0 i Finland. Det er i utgangspunktet et greit resultat for HJK, men jeg tror de får en tøff bortekamp i Kashakstan.

Kashakstanske lag har oppnådd bedre resultater i Europa de siste sesongene, og det skyldes nok at de har brukt mye penger på å hente utenlandske spillere. FC Astana har en rekke utlendinger i stallen sin.

HJK har en lang reise til Kashakstan, og det er veldig varmt i den kashakstanske hovedstaden på denne tiden av året. Det taler til hjemmelagets fordel.

Astana slo ut Maribor i forrige runde etter å ha vunnet 3-1 på hjemmebane. Maribor fra Slovenia er i utgangspunktet et bedre lag enn HJK. Slovenerne kom til gruppespillet i Mesterligaen sist sesong.

Astana har vist seg som et ekstremt godt hjemmelag. De er ubeseiret i de siste 19 hjemmekampene. Sist de tapte på hjemmebane var mot spanske Villarreal. Det er et år siden.

Astana har slått ut større klubber enn finnene de siste sesongene. De har blant annet vunnet mot AIK, HAPOEL Tel Aviv og Maribor.

Den finske ligaen holder ikke et spesielt høyt nivå, og HJK reiser til Kashakstan uten lagets beste spiss, Kanji. Jeg tror finnene får det tøft i Astana, som er Kashakstans nest største by. Jeg mener dette ender med hjemmeseier til 1,50 i odds. Jeg velger å bruke denne i en kombinasjon med en islandsk kamp. Spillestopp er allerede klokken 1555.

Fjölnir Reykjavik - KR Reykjavik B

Islandsk, Úrvalsdeild. Fjölnir, som er oppkalt etter en konge i norrøn mytologi, innehar femteplassen i den islandske ligaen, syv poeng bak KR.

Fjölnir er et solid hjemmelag. De står med 4-1-1 på hjemmebane så langt denne sesongen, så KR får ingen enkel oppgave.

KR røk ut av Europaliga-kvaliken mot Rosenborg med 0-4 sammenlagt. De kan derfor konsentere seg om den hjemlige serien. Det er en rekke utenlandske pillere i den islandske ligaen denne sesongen. Hele seks av spillerne i stallen til KR har utenlandsk pass.

De topper den islandske ligaen sammen med Hafnarfjordur. Begge lagene har 27 poeng, men Hafnarfjordur har bedre målforskjell.

Nå møter KR et lag som de har et godt tak på. De har kun tapt én av de siste ti kampene mot Fjölnir. Det er syv år siden. I 2008 vant Fjölnir 2-1 på hjemmebane. Siden den gang har KR vunnet åtte av de ni siste kampene mellom lagene.

Jeg mener at dette skal være en bunnsolid borteseier. 1,55 i odds på KR synes jeg er greit. I alle fall i en dobbel. Spillestopp klokken 2110 om du vil bruke den som singel. Vår innsats blir 100 kroner.

Dette dobbelttipset har spillestopp allerede klokken 1555.

Her er vårt dobbelttips 5. august:

FC Astana - HJK Helsinki 1,50 - 3,30 - 5,75 H

Fjölnir Reykjavik - KR Reykjavik 3,90 - 3,85 - 1,55 B

Total odds: 2,32