SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Kvitter seg med TIL-komplekset

Drammen  20150809.
Eliteserien fotball 2015: Strømsgodset-Stabæk (0-2). Stabæk-spillere jubler etter eliteseriekampen mellom Strømsgodset og Stabæk på Marienlyst stadion.
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Drammen 20150809. Eliteserien fotball 2015: Strømsgodset-Stabæk (0-2). Stabæk-spillere jubler etter eliteseriekampen mellom Strømsgodset og Stabæk på Marienlyst stadion. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Sjekk hvordan vi skal få tolv rette på lørdagskupongen!

DEL

LørdagskupongenLørdagskupongen består av kamper fra seks kamper fra Premier League, fem kamper fra Mesterskapsserien og én kamp fra den norske eliteserien.

Spillsenter: Vi gir vekk reisegavekort for 10 000 kroner

1. Stabæk - Tromsø H

Stabæk sto lenge imot Rosenborg, men måtte til slutt kapitulere, og dermed er gullkampen i norsk eliteserie avgjort. Men selv uten Diomande skal Stabæk være gode nok til å slå uhyre tamme Tromsø på hjemmebane. Tromsø har vunnet de tre siste bortekampene mot Stabæk i eliteserien, men det skjer ikke denne gangen.

2. Manchester City - West Ham H(U)

Manchester City tapte for Juventus, men tok sist helg sin femte strake av fem mulige i serien, der de ennå ikke sluppet inn mål! Men West Ham var også imponerende mot Newcastle sist, og en dag må jo City gå på en smell. De brente også krutt mot «Juve».

3. Swansea - Everton U(HB)

Swansea, ja. Jeg blir aldri helt klok på det laget. De går fra storspill til elendighet på et par dager, men mest av alt så klarer jeg ikke helt å stole på at Gomis er en stabil målscorer. Everton er mye bedre enn i fjor, denne er helt åpen!

4. Aston Villa - West Bromwich H

Måten Villa rotet bort 2-0 til 2-3-tap mot Leicester var til å grine av. Men før de slukket lyset 20 minutter før slutt, viste de mye bra. West Bromwich er ikke noe stort lag, de fikk årets eneeste seier mot ni mann i Stoke. Tross lokaloppgjør tror jeg på en H her. 

5. Stoke - Leicester U(B)

Mange var spent på om Stoke kunne ta enda et steg med Xherdan Shaqiri på laget i år. Men det har gått helt galt, The Potters ligger under streken med to usle poeng. Leicester er helt motsatt, strutter av energi. Men det kommer ikke til å vare, så jeg garderer. 

6. Newcastle - Watford H(B)

I Newcastle fortsetter elendigheten. Steve McClaren har gjenreist navn og rykte de siste sesongene, men hvis han er opptatt av den biten burde han kanskje ikke reist opp dit... Hjemme mot Watford skal de ha alle muligheter, men dette er ikke et lag å stole på!

7. Bournemouth - Sunderland H

Bournemouth har sett brukbare ut etter opprykket, uten at det har blitt voldsomt mye poeng utav det. Litt uheldige som ikke scoret flere mot Norwich sist (tapte 1-3), men her tar de imot laget som kanskje sliter aller mest i hele Premier League.

8. Wolverhampton - Brighton B

Wolves har hatt en svak sesongstart. Mistet flere av sine beste i sommer, ikke minst Bakary Sako til Palace. Brighton, derimot, har hatt en skikkelig opptur etter en uforståelig svak fjorårssesong. Leder Championship, jeg sier B – selv mot notorisk uberegnelige ulver.

9. Hull - Queens Park Rangers H

Hull tapte toppkampen mot Brighton sist helg, men tok en sterk 2-0-seier borte mot Cardiff på tirsdag. QPR kom tilbake to ganger og klarte 2-2 mot Blackburn onsdag, men overbeviser ikke om dagen.

10. Blackburn - Charlton U(B)

0-4-3 på de syv første er en kriseåpning av Blackburn. Har beholdt Jordan Rhodes, noe det er grunn til å tro måltjuven angrer på nå. Men heller ikke han har vært skarp i år, står med to puttinger. Men Charlton er ute av form de også, så her kan mye rart skje.

11. Milton Keynes - Leeds U(B)

Milton Keynes vant to av de tre første, men så har det raknet helt for den flyttbare forstadsklubben. Først en uavgjort og så tre tap er fasiten på de firte siste. Men siden Leeds  har utrolige 1-5-1 på syv kamper, er dette UB.

12. Sheffield Wednesday - Fulham B

Sheffield Wendensday har ikke vunnet siden serieåpningen. 0-3-3 er de seks siste for «The Owls», og det gjør Fulham til favoritter her. De har nemlig vunnet de to siste, og spilte en meget bra 1. omgang i 2-1-seieren over Blackburn sist.