SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Lazio er uslåelige på hjemmebane

Lazio's Lucas Biglia (L) celebrates after scoring against Bologna during their Italian Serie A soccer match at the Olympic stadium in Rome, Italy, August 22, 2015.  REUTERS/Alessandro Bianchi

Lazio's Lucas Biglia (L) celebrates after scoring against Bologna during their Italian Serie A soccer match at the Olympic stadium in Rome, Italy, August 22, 2015. REUTERS/Alessandro Bianchi Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Sjekk hvordan vi skal få tolv rette på søndagskupongen!

DEL

SøndagskupongenDet er nest siste serierunde i eliteserien. Rosenborg har allerede sikret seriemesterskapet, men det er tre lag som kjemper om sølv- og bronsemedaljene, så det ligger an til å bli en spennende søndag for dem som holder med Strømsgodset, Stabæk og Odd.

Lillestrøm, Rosenborg, Godset, Stabæk, Brøndby og Lazio er bankere på søndagskupongen. Innleveringsfrist søndag klokken 1755.

Oddstips: Lett mach for Napoli

1. Lillestrøm - Sarpsborg 08 H

Lillestrøm fikk en enklere jobb da Glimt ble redusert til ti mann sist. Likevel viste de en del fine ting, spesielt Fred Friday, og 3-0 i Bodø er uansett sterkt. Har gjort en bra sesong fra et vanskelig utgangspunkt, med tynn stall og dårlig økonomi. Mer solide enn Sarpsborg.

2. Mjøndalen - Aalesund H(B)

Mjøndalen må vinne for å komme seg vekk fra nedrykksplass, og det kan de fort klare. Aalesund er elendige borte, fikk bank av Molde sist, og jeg er veldig usikker på hvordan det virker inn. Har de tatt ferie, eller ble de forbannet?

3. Molde - Viking H(B)

Molde kan sette en strek over Vikings medaljeplaner, så dette kan bli en artig kamp mellom to lag som er gode på sitt beste, men som ikke er stabile. Det gjør dette vanskelig å tippe, og da er det bare å sette en splitt!

4. Rosenborg - Haugesund H

Gratulerer Rosenborg, imponerende sesong! I det hele tatt har det vært et positivt år for norsk fotball, med Rosenborgs storspill her hjemme, Moldes på tabelltopp i Europaligaens gruppe A, og landslagets opptur. FKH har ikke sjans her.

5. Sandefjord - Strømsgodset B

Sandefjord har hatt en oppsiktsvekkende sesong, der de har klart å rote vekk mellom 15 og 20 poeng i sluttminuttene av kampene! Rykker ned, og jeg tror Godset for tiden er i så fin form – og så sugne på sølv – at de kommer til å vinne stort!

6. Stabæk - Start H

Stabæk har stoppet opp. Gjorde det samme i fjor høst, og det er jo litt synd at et lag som presterer så til de grader over forventningene kan ende med å miste både sølv og bronse. Men jeg tror ikke de gir seg uten kamp, og Start er et sørgelig skue. Kan fort gå ned.

7. Tromsø - Bodø/Glimt (U)B

Flere dimensjoner her. Ingen av disse lagene trenger å motiveres før Slaget om Nord-Norge, og Tromsø trenger heller ingen påminnelse om tabellsituasjonen. Jeg tror en skal se hva Glimt har gjort de siste månedene, og si at de er det beste laget her.

8. Vålerenga - Odd H(UB)

Vålerenga har våknet igjen. For sent til å redde en medalje, men 3-2-0 på de fem siste viser at den fine vårsesongen ikke var flaks. Odd har ferten av medalje etter seier på overtid mot Sandefjord, men trenger i så fall seier. Dette kan bli morsomt! 

9. OB - Brøndby B

OB spilte uavgjort mot Randers mandag, mens Brøndby garantert er høyt oppe etter å ha slått Midtjylland og sendt dem ned fra tabelltopp sist søndag. Rodolph Austin & Co har tre seire og en uavgjort på de fire siste, og er ganske store favoritter her. 

10. Sporting Gijón - Malaga U(B)

Gijon røk hele 0-3 borte for Bilbao på mandag, mens Malaga slo til med en sterk 2-0-seier over La Coruna sist. Dermed kom Malaga seg opp på ni poeng, det samme som hjemmelaget. Vanskelig kamp, Gijon har slitt veldig hjemme, og Malaga er dårlige borte!

11. Real Betis - Athletic Bilbao (U)B

To lag med en middelmådig start i La Liga, begge midt på tabellen. Det er heller ikke noe stabilt over noen av dem, utenom at Bilbao er svake borte. Og når da Betis er svake hjemme, er vi like langt. Men Bilbao har vunnet to av de tre siste, mot god motstand.

12. Lazio - Milan H

Italienske fotballspillende menn er som andre italienere: De presterer åpenbart mye bedre når de får mammas hjemmelagde pastasaus, enn når de må ut på tur. Disse to lagene er som natt og dag borte og hjemme, Lazio har 5-0-0 i Roma og 1-0-4 borte!