SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Leicester begynner å merke kjøret

Leicester City-manager Claudio Ranieri har grunn til å se bekymret ut. Laget spilte en svak kamp mot Liverpool, og i kveld venter Manchester City.

Leicester City-manager Claudio Ranieri har grunn til å se bekymret ut. Laget spilte en svak kamp mot Liverpool, og i kveld venter Manchester City. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er tirsdagens oddstips!

DEL

OddstipsPå tirsdagens langoddsprogram byr blant annet på kamper fra engelsk Premier League og Mesterskapsserien, i tillegg det skihopping, håndball og ishockey på oddsmenyen.

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

Leicester - Manchester City B

Engelsk, Premier League. Toppoppgjør. Leicester ligger på annenplass på tabellen etter at Arsenal slo Bournemouth 2-0 hjemme på Emirates mandag kveld.

Caudio Ranieris menn gikk på sitt første bortetap for sesongen da de tapte 0-1 mot Liverpool på Anfield lørdag.

For første gang denne sesongen gikk Leicester målløs av banen. Spørsmålet mange stiller seg er om tapet mot Liverpool var vendepunktet for The Foxes.

Problemet til Leicester er at de er så avhengig av Vardy og Mahrez. De har scoret 28 av Leicesters 37 mål så langt denne sesongen. Både Vardy og Mahrez virket slitne i kampen mot Liverpool. Det gir grunn til bekymring for Leicester-fansen, for nå kommer kampene tett som hagel.

Leicester håper at toppscorerne er klare til kampen mot Manchester City. Leicester har møtt motstand i de tre siste kampene, og de har kun vunnet én av dem. De slo Chelsea 2-1, mens de spilte 1-1 mot Manchester United.

Ranieri mangler den skadde angriperen Jeffrey Schlupp og midtbanespilleren Daniel Drinkwater, i tillegg er sentrale Riyad Mahrez og Jamie Vardy usikre.

Sannsynlig Leicester-lagoppstilling: Schmeichel, Simpson, Huth, Morgan, Fuchs, Albrighton, Kante, King, Mahrez, Ulloa, Vardy.

Manchester City slo Sunderland i helgen og tettet litt av gapet frem til Leicester. Nå ligger overraskelseslaget bare tre poeng foran City. Med seier i tirsdagens kamp vil City gå forbi Leicester på tabellen på målforskjellen.

De lyseblå spilte god angrepsfotball mot Sunderland. De vant kampen 4-1, og målene ble scoret av fire forskjellige spillere. Men: City har ikke vunnet på bortebane siuden de slo Crystal Palace 1-0 i Premier League 12. september! Det er 108 dager uten borteseier.  I denne perioden har de tapt mot Arsenal (1-2), Stoke (0-2) og Tottenham (1-4), og de har spilt 0-0 borte mot Manchester United og Aston Villa.

Lørdagens seier mot Sunderland ble kostbar for City. Kaptein Vincent Kompany ble skadet i kampen, og han er ute i toppkampen mot Leicester. Det vil svekke Manuel Pellegrinis mannskap bakover, men fremover har de offensive spillere som kan skremme vannet av et hvilket som helst forsvar. Sterling, Silva, Bruyne og Aguero er alle spillere som kan avgjøre kamper på egenhånd.

Manager Manuel Pellegrini må klare seg uten Samir Nasri, mens den viktige angriperen Sergio Aguero er usikker.

Manchester City stiller trolig med dette laget: Hart, Sagna, Mangala, Otamendi, Clichy, Toure, Delph, Sterling, Silva, Bruyne, Aguero.

Det virker som Leicester begynner å merke kjøret. De har ikke den samme bredden i stallen som storklubbene, og det blir tydelig i perioder med mange kamper. Dersom Mahrez og Vardy må stå over denne kampen, så tror jeg Leicester vil bli overkjørt.

Uansett har jeg størst tro på City, og jeg satser 250 kroner på borteseier. Ja, jeg gjør det selv om jeg vet de ikke har vunnet på de fem siste bortekampene. Spillestopp klokken 2040.

Her er vårt singeltips tirsdag 29. desember:

Leicester City - Manchester City 3,70 - 3,45 - 1,80 B

Total odds: 1,80