SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Leicester er sterke på bortebane

Jamie Vardy feirer scoringen sin mot Manchester United sammen med lagkameratene i Leicester. Han har scoret i elleve Premier League-kamper på rad.

Jamie Vardy feirer scoringen sin mot Manchester United sammen med lagkameratene i Leicester. Han har scoret i elleve Premier League-kamper på rad. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er lørdagens oddstips!

DEL

OddstipsPå lørdagens langoddsprogram er det som vanlig de engelske kampene som dominerer, men det er også flere interessante kamper fra tysk 1. Bundesliga og spansk La Liga.

Lørdagskupongen: Spurs taper ikke på hjemmebane

Spillsenter: Hva er det med tallet 2?

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

Swansea City - Leicester City B

Engelsk, Premier League. Fotballen er uforutsigbar. Swansea hadde en flott start på sesongen, og det ble snkket om manager Garry Monk som en potensiell engelsk landslagssjef. Etter kun én seier på de ti siste kampene er alt snudd på hodet, og Monk er plutselig favoritt til å få fyken.

0-1-tapet mot Liverpool sist helg gjorde at de falt ned på 15.-plass, og det var fjerde kampen på rad uten seier for waliserne.

Nå er de kun fire poeng over Bournemouth som ligger under nedrykksstreken. Men: De har ikke imponert på hjemmebane denne sesongen. Statistikken viser 2-3-2, og det er ikke en statistikk som skremmer noen. Iallfall ikke Leicester.

The Foxes er ligaens nest beste bortelag, bare Arsenal er bedre enn dem så langt. Men de er det eneste laget som ennå ikke har tapt på bortebane dennen sesongen, og jeg tror heller ikke at de taper lørdagens match.

Leicester ligger på annenplass i Premier League med 29 poeng, samme poengsum som Manchester City som innehar førsteplassen.

Det er mange som bare venter på at Leicester skal falle nedover tabellen, men alle de som har trodd det, fikk et kraftig skudd for baugen i forrige serierunde da de spilte 1-1 mot Manchester United. Da viste Leicester at de har tenkt å henge med i toppen videre denne sesongen.

Swansea har vunnet tre starke hjemmekamper mot Leicester, men alt er ikke som det pleier å være. Det har egentlig vært en litt rar Premier League-sesong så langt. Det er vanskelig å forstå hvordan Swansea har kollapset totalt. De har fått dårlig uttelling i noen kamper, men de har ikke holdt samme nivå som sist sesong.

Det er sies at Garry Monk står i fare for å få fyken om waliserne ikke vinner hjemmekampen mot Leicester lørdag, og det blir ingen enkel oppgave.

Kontringsspillet som Leicester har satset på har vist seg veldig effektivt på bortebane. De har nemlig ikke tapt på bortebane så langt denne sesongen.

Leicester bøtter inn mål. De har scoret minst to mål i de siste fem bortekampene. Det gir poeng, og de har vunnet tre av de siste bortekampene. De har scoret tre ganger på bortebane både mot West Brom og Newcastle, og nå møter de et lag som har sluppet inn to mål i tre av de siste fire hjemmekampene sine.

Caudio Ranieri lar spillerne få angripe, men det har sin pris. De har kun én gang denne sesongen holdt nullen på bortebane. Det var mot Newcastle, men så lenge de scorer flere mål enn motstanderne så holder det i massevis.

Overraskelseslaget fortsetter suksessen i Wales. Jeg tror på borteseier til fine 2,45 i odds. Det er greit betalt med tanke på at Leicester både viser best form og at de ligger helt oppe på annenplass på tabellen. Innsatsen blir 100 kroner. Spillestopp klokken 1555.

Her er vårt singeltips lørdag 5. desember:

Swansea City - Leicester City S 2,55 - 3,20 - 2,45 B

Total odds: 2,45