SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Leicester fortsetter bortesuksessen i kveld

Vår oddstipper tror at Claudio Ranieri og Leicester fortsetter bortefesten i dag.

Vår oddstipper tror at Claudio Ranieri og Leicester fortsetter bortefesten i dag. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er lørdagens oddstips!

DEL

OddstipsLørdagens langoddsprogram domineres som vanlig av kampene fra England. Det er blant annet kamper fra Premier League, Mesterskapserien, League One og League Two.

Lørdagskupongen: Et lite håp for Villa?

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

Aston Villa - Leicester City B

Engelsk, Premier League. Aston Villa er det desiderte bunnlaget i Premier League. De har kun vunnet to kamper denne sesongen.

Birmingham-klubben slo Crystal Palace 1-0 tidligere denne uken, og det var lagets første seier siden de vant 1-0 mot Bournemouth i serieåpningen. 

Villa er virkelig i trøbbel. De har kun tatt elleve poeng av 63 mulige. De har åtte poeng opp til Swansea som ligger over nedrykksstreken, men det største problemet til Aston Villa er at de andre bunnlagene har begynt å ta poeng. Sunderland tok tre poeng mot Swansea i forrige serierunde, mens Newcastle spilte uavgjort mot Manchester United. 

Aston Villa-manager Remi Garde er ventet å stille med samme lag som sist.

Jordan Amavi, Alan Hutton og Adama Traore er alle skadet, heller ikke midtbanespilleren Carlos Sanchez rekker Leicester-kampen. Gabriel Agbonlahor derimot vil muligens bli å se på banen lørdag, men han er foreløpig usikker.

Leicester City er Premier Leagues beste bortelag. De står med 7-3-1 på de elleve første bortekampene. På onsdag imponerte de stort med å slå Tottenham som også kjemper om en plass i Mesterligaen neste sesong. 

Etter tapet mot Liverpool på Anfield, var det mange som mente at Leicester-eventyret var over. Jeg var en av dem, men vi som tenkte i de baner tok kraftig feil. Leicester har virkelig vist at de har tenkt å være med å kjempe om ligatittelen denne sesongen.

Siden Arsenal bare klarte 3-3 borte mot Liverpool, deler Arsenal og Leicester tabelltoppen før helgens kamper. Begge lagene har tatt 43 poeng på de første 21 kampene.

Dersom Leicester skal være en seriøs utfordrer til å kjempe om ligatittelen denne sesongen, må de vinne mot lag som Aston Villa. Tre poeng til Leicester i lørdagens kamp vil sette press på Arsenal før bortekampen mot Stoke søndag. The Gunners har en vrien kamp på Britannia Stadium. Stoke har vært gode denne sesongen.

Leicesters toppscorer Jamie Vardy sliter med små skader, men han vil sannsynligvis starte i lørdagens kamp mot Villa. Det er umulig ikke å la seg imponere over det Claudio Ranieri har fått til med Leicester denne sesongen.

Jeffrey Schlupp er fortsatt skadet, men han er faktisk den eneste spilleren på gjestenes skadeliste. Manager Claudio Ranieri vil antakeligvis stille omtrent med det samme laget som møtte Spurs onsdag.

Jeg synes 2,05 i odds på ligaens beste botelag er gavmildt. Derfor satser jeg 250 kroner på at Leicester-suksessen fortsetter. Spillestopp klokken 1825.

Her er vårt andre singeltips lørdag 16. januar:

Aston Villa - Leicester City 3,20 - 3,20 - 2,05 B

Total odds: 2,05