SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Leicester fortsetter bortesuksessen

Claudio Ranieri  har hatt stor suklsess med Leicester denne sesongen.

Claudio Ranieri har hatt stor suklsess med Leicester denne sesongen. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er lørdagens oddstips!

DEL

OddstipsPå lørdagens langoddsprogram er det som vanlig kampene fra de britiske øyene som dominerer. Det er blant annet kamper fra Premier League, Mesterskapserien, League One, League Two og en rekke kamper fra Skottland. Det spilles også kamper i de andre store ligaene i Europa, så det er mange spillobjekter å velge mellom.

Lørdagskupongen: Vinner Chelsea uten Mourinho?

Spillsenter: – Konen min lurer litt på om det er tull

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

Everton - Leicester City B

Engelsk, Premier League. Hvem hadde trodd at Leicester skulle være ubeseiret på bortebane etter åtte bortekamper og være serieleder i Premier League etter 16 serierunder? Det kan umulig ha vært mange, og de som faktisk trodde det, burde helt sikkert fått en grundig undersøkelse hos en psykolog.

Men det er fasiten, og i forrige serierunde viste Leicester at de ikke har tenkt å gi fra seg serieledelsen da de slo Chelsea 2-1. I den kampen viste de hvor gode de faktisk har blitt.

Nå skal de få bryne seg på et Everton-lag som er ubeseiret i Premier League siden oktober. The Toffees er i stand til å gjøre livet ubehagelig for overraskelseslaget hjemme på Goodison Park.

Etter at Everton knuste Aston Villa 4-0 hjemme i Liverpool, har de spilt uavgjort tre ligakamper på rad mot Bournemouth, Crystal Palace og Norwich City.

Everton har et godt lag, og de skal være i stand til å ta poeng fra Leicester hjemme på Merseyside. Roberto Martinez sitt mannskap har scoret minst ett mål i de siste ni kampene i alle turneringer, og jeg blir ikke overrasket om de også scorer mot Leicester.

Romelu Lukaku har scoret mål i de syv siste kampene til Everton, og han vil være mannen Leicester-forsvaret må holde kontroll på om de har tenkt å dra fra Liverpool med poeng lørdag ettermiddag.

Bryan Oviedo, Steven Pienaar, Phil Jagielka og Tyias Browning er forsatt ute med skader hos Everton. Leighton Baines var tilbake i startelleveren mot Norwich City, og det er ventet at han også vil starte mot Leicester.

Sannsynlig-Everton-lag (4-2-3-1): Howard – Coleman, Stones, Funes Mori, Baines – Cleverley, Barry – Kone, Barkley, Deulofeu – Lukaku.

Leicester opplever et aldri så lite eventyr om dagen. De leder Premier League, to poeng foran Arsenal. De har spilt god fotball hele sesongen, og spillestilen deres passer spesielt godt på bortebane. Da kan de legge seg litt bakpå og kontre.

Claudio Ranieri har fått maks ut av spillerstallen på King Power Stadium, men hovedårsaken til at The Foxes ligger så godt an er nøkkelspillerne Vardy og Mahrez. De har scoret 26 av Leicesters 34 mål så langt denne sesongen.

Selv om alle forsvarsspillerne etter hvert vet om Jamie Vardy, så klarer de ikke å stoppe ham. Han scoret igjen mot Chelsea på mandag, og jeg blir ikke forundret om han scorer igjen lørdag.

Leicester mangler Daniel Drinkwater, Jeffrey Schlupp, Ritchie de Laet og Matthew James på grunn av skader, mens Robert Huth er suspendert.

Leicester stiller trolig med denne startelleveren (4-4-2): Schmeichel – Simpson, Morgan, Wasilewski, Fuchs – Albrighton, Kante, Inler, Mahrez – Vardy, Ulloa.

Jeg tror ikke eventyret er over for Leicester. Jeg tror på borteseier til flotte 3,45 i odds. Innsatsen blir 100 kroner, og spillestopp er klokken 1555.

Her er vårt råtips lørdag 19. desember:

Everton - Leicester City 1,92 - 3,30 - 3,45 B

Total odds:  3,45