SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Leicester går videre med reservelaget

Vår oddstipper tror at Shinji Okazaki, Riobert Huth, Christian Fuchs og resten av Leicester-laget vinner ligacupmatchen mot Hull tirsdag kveld.

Vår oddstipper tror at Shinji Okazaki, Riobert Huth, Christian Fuchs og resten av Leicester-laget vinner ligacupmatchen mot Hull tirsdag kveld. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er tirsdagens oddstips!

DEL

OddstipsHelsvart mandag for våre oddstips. Dessverre!

Tirsdag er det et stort oddsprogram. Det er blant annet flere interessante kamper fra den engelske ligacupen. I tillegg er full serierunde i Serie B i Italia, og det er cupkamper i Tyskland og Nederland. Det er også ishockey fra Sverige, Finland, KHL - og natt til onsdag er det en haug med kamper fra NHL.

Hull City - Leicester B

Engelsk, ligacup. Hull har syv kamper på rad uten tap og har klatret opp til annenplass i Mesterskapsserien. De har vist solide takter defensivt i oktober. På de fire siste kampene har de kun sluppet inn ett mål.

Men: Jeg tviler på at de vil prioritere ligacupen denne sesongen. Manager Steve Bruce vil nok spare flere av sine nøkkelspillere til helgens seriekamp mot MK Dons. Det er viktigere for Hull å rykke opp til Premier League enn å gjøre det godt i ligacupen.

Abel Hernandez, Jake Livermore, David Meyler og Sam Clucas kommer antakeligvis til å starte på benken mot Leicester i kveld. Robert Snodgrass og Adama Diomande er fortsatt på skadelisten. Det er også klart at Alex Bruce og Sone Aluko er ute til denne kampen. Heller ikke Curtis Davies kan spille mot Leicester, og det gjør at manager Steve Bruce må bruke hele bredden i stallen.

Tom Huddlestone, Mohamed Diame, Isaac Hayden, Shaun Maloney og Harry Maguire vil sannsynligvis starte mot Leicester, mens Eldin Jakupovic, Ryan Taylor og Greg Luer kan få sjansen siden Hull spiller sin fjerde kamp på elleve dager.

Leicester viser kanonform i Premier League. De har kun ett tap på de ti første kampene, og ligger helt oppe på en overraskende femteplass. De har ikke tapt på bortebane denne sesongen, og jeg tror heller ikke de taper denne.  

Leicester City-manager Claudio Ranieri har annonsert at han vil gjøre en rekke endringer på laget som slo Crystal Palace 1-0 i helgen. Den engelke landslagsspissen Jamie Vardy, som scoret i sin syvende kamp på rad, vil trolig ikke komme på banen på KC Stadium. Riyad Mahrez, Kasper Schmeichel, Wes Morgan og Danny Drinkwater er også ventet å få fri i kveld.

Leo Ulloa er usikker. Jeffrey Schlupp fikk sitt femte gule kort lørdag, og han må derfor stå over denne kampen.

Shinji Okazaki, Yohan Benalouane, Marcin Wasilewski, Andy King, Andrej Kramaric og den 43 år gamle veterankeeperen Mark Schwarzer vil sannsynligvis starte tirsdagens match. Det samme vil talentene Benjamin Chilwell og Joseph Dodoo.

Hull City vant 1-0 mot Swansea i forrige runde, mens Leicester slo ut West Ham etter ekstraomganger. Det kun femte gang Hull har kommet så langt som dette i ligacupens 55-årige historie. De har aldri kommet seg inn blant de åtte beste, og jeg tror heller ikke de klarer det i kveld.

Jeg tror det blir en jevn kamp, men jeg mener Leicester bør ha gode muligheter til å gå videre. Innser at denne kampen kan ende uavgjort etter ordinær tid, men jeg går for en knapp Leicester-seier til 2,30 i odds. Vår innsats blir 100 kroner. Spillestopp klokken 2040.

Her er vårt singeltips tirsdag 27. oktober:

Hull City - Leicester City 2,60 - 3,15 - 2,30 B

Total odds: 2,30