SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Lett mach for Napoli

Napolis Gonzalo Higuain kommer til å lage trøbbel for Genoa.

Napolis Gonzalo Higuain kommer til å lage trøbbel for Genoa. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er søndagens oddstips!

DEL

OddstipsDessverre gikk ikke oddstipset inn i går, men vi fikk elleve rette på lørdagskupongen. Det ga oss 190 kroner i gevinst.

Søndagens oddsprogram inneholder blant annet sistse serierunden i norsk eliteserie og 1. divisjon. Nå avgjøres det hvem som rykker ned og hvem som holder seg, ja, og ikke  minst hvem som skal spille kvalik til eliteserien. I tillegg spilles det kamper i alle de store europeiske ligaene.

Søndagskupongen: Godset er sugne på sølv Lazio er uslåelige på hjemmebane

Genoa - Napoli  B

Italiensk, Serie A.  Genoa har skuffet i sesongstarten. The Gifone, som laget kalles i Italia, har kun tatt elleve poeng på de ti første serierundene. De ligger helt nede på 16.-plass, kun to plasser over nedrykksstreken.

Fansen er misfornøud med prestasjonenene til laget, og trener Gian Piero Gasperinier under stort press. Spillerne merker også presset.

På onsdag klarte de 3-3 mot Torino etter å ha scoret utligningsmålet på overtid. Genoa har hatt et tøft lkampprogram. De har spilt seks av de siste ti kampene på bortebane.

De har kun spilt fire kamper hjemme på Stadio Luigi Ferraris, og hjemmestatistikken er solid. De står med tre seire og kun ett tap. Tapet kom mot de regjerende seriemesterne Juventus. De har imidlertid vunnet mot Chievo, Milan og Verona.

Genoa har en rekke sentrale spillere på skadelisten før søndagens hjemmekamp.

Sannsynlig Genoa-lagoppstilling: Perin; Munoz, Di Maio, Izzo; Figueiras, Tachtsidis, Tino Costa, Laxalt; Perotti, Pavoletti, Gakpe.

Napoli viser fantastisk form. De har fem seire på de fem siste kampene. Nå ligger søritalienerne på tredjeplass sammen med Fiorentina. Begge lagene har 21 poeng. De har en sterk statistikk mot Genoa. Napoli har nemlig bare tapt én av de siste elleve kampene mot Genoa - uansett bane.

De vil med seier i søndagens kamp kunne klarte til topps på tabellen. For med seier vil de havne likt som Inter på poeng, men de har bedre målforskjell enn de andre lagene de kjemper med.

Trener Maurizio Sarri har gjort en kjempejobb med Napoli etter at han overtok for Benitez. Gonzalo Higuain viser superform. Han har scoret ti mål på de 13 første kampene. Det er mannen Genoa må stoppe om de skal ha mulighet til å ta poeng i denne kampen.

Napoli stiller trolig med denne startelleveren: Reina; Hysaj, Albiol, Koulibably, Ghoulam; Allan, Jorginho, Hamsik; Callejon, Higuain, Insigne.

Genoa skal ikke undervurderes, spesielt ikke på hjemmebane, men Napoli har mer kvalitet i laget. Napoli er gode for øyeblikket. Jeg tror de vil vinne denne kampen. 1,75 i odds er ok. Innsatsen vår blir 250 kroner. Spillestopp søndag klokken 1455.

Her er vårt singeltips søndag 1. november:

Genoa - Napoli 3,80 - 3,30 - 1,75 B

Total odds: 1,75