SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Liverpool er Citys marerittmotstander

Manchester City jubler etter seieren i ligacupen mot Liverpool. I kveld møtes lagene igjen. Denne gangen på Anfield. Der er det lenge siden City har vunnet.

Manchester City jubler etter seieren i ligacupen mot Liverpool. I kveld møtes lagene igjen. Denne gangen på Anfield. Der er det lenge siden City har vunnet. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er onsdagens oddstips!

DEL

OddstipsEt usedvanlig godt oddsprogram denne onsdagen. Det er kamper fra Bundesliga, La Liga og fem fete oppgjør fra Premier League.  I tillegg er det blant annet diverse ishockey og håndball på menyen.

Midtukekupongen: Tottenham kan klatre til topps

Spillsenteret: Mangemillionær ble Lotto-millionær

Spillsenteret: – Kødder du, eller?

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Liverpool - Manchester City H

Engelsk, Premier League. Det er full runde i Premier League, og Liverpool skal igjen møte Manchester City. Lagene spilte mot hverandre så sent som på søndag, men da var det Ligacup-finalen på Wembley som gjaldt. Da endte det 1-1, men City trakk det lengste strået i straffespark-konkurransen.

I ligaen tror jeg det går langt bedre for Liverpools del. De har en god statisikk mot de blå fra Manchester, spesielt hjemme på Anfield. Her har ikke City vunnet siden 5. mars 2003! Møtene mellom disse lagene har også en tendens til å bli målrike, med 28 scorede mål og et målsnitt på fire per kamp de siste sju kampene i ligaen. I det siste ligaoppgjøret i november vant Liverpool sterke 4-1 på Etihad stadium.

Den enorme Klopp-effekten har latt vente på seg. På de ti siste ligakampene har det bare blitt fire seire, men den ene kom til gjengjeld i forrige seriekamp. Da ble Aston Villa feid av banen med sifrene 6-0.

Jürgen Klopp har fremdeles noen skadeproblemer i forsvarsrekken. Martin Skrtel og Dejan Lovren er ventet tilbake på treningsfeltet denne uken, men det er vel heller usannsynlig at Klopp kaster disse rett i kamp. Skadeomfanget til Mamadou Sakho er ikke gjort rede for, men det rapporteres at han kan være med i kveld.

Liverpool gjør neppe mange endringer på laget som tapte cupfinalen. Det er uvisst hvordan Klopp vil matche Daniel Sturridge, som spilte 120 minutter på søndag, men den mest sannsynlige lagoppstillingen er: Mignolet - Clyne, Lucas, Toure, Moreno - Henderson, Milner - Firmino, Can, Coutinho - Sturridge.

City har vist skrantende form i ligaen etter at Kevin De Bruyne forsvant ut med en kneskade i januar, og står med bare fire seire på de ti siste kampene. De har tapt to på rad, begge på hjemmebane mot Leicester (1-3) og Tottenham (1-2), og har falt til 4.-plass på tabellen. Ni poeng skiller opp til ligaleder Leicester, og bak City jager en hel flokk av lag, blant annet kveldens motstander.

En seier i kveld blir derfor uhyre viktig, men det spørs om ikke tankene er på Champions League-spillet ettersom ligatittelen ser ut til å havne et annet sted.

Manuell Pellegrini rullerer ofte på laget, men det byttet som er mest sikkert i kveld er at Joe Hart vender tilbake mellom stengene. Kolarov og Zabaleta kan også fort være å finne på backplassene etter at konkurrentene spilte 90 og 120 minutter for tre dager siden. På skadefronten er Fabian Delph og Samir Nasri, i tillegg til nevnte De Bruyne, 

Sannsynlig lagoppstilling for City: Hart - Sagna, Kompany, Otamendi, Kolarov - Fernando, Fernandinho - Silva, Yaya Toure, Sterling - Agüero.

Det blir en spennende kamp. Begge lagene trenger tre poeng for å henge med, City i gullkampen og Liverpool i kampen om Champions League-spill, men jeg setter pengene på Liverpool. De har de siste årene hatt en egen evne til å skape problemer for City, og jeg tror revansjelysten etter søndagens finale er for stor til at dette kan gå galt!

Klikk her for å spille på Liverpool!

Her er vårt singeltips onsdag 2. mars:

Liverpool - Manchester City 2,40 - 3,20 - 2,60 H

Total odds: 2,40