SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Liverpool går for cup-dobbel

Liverpool-manager Jurgen Klopp jubler etter at Liverpool sikret seg finaleplassen i ligacupen.

Liverpool-manager Jurgen Klopp jubler etter at Liverpool sikret seg finaleplassen i ligacupen. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er tirsdagens råtips!

DEL

OddstipsTirsdagens oddsprogram har et herlig knippe kamper fra lavere divisjoner i England, i tillegg er det cupkamper fra Frankrike og Tyskland. Høydepunktet er likevel returoppgjøret i FA-cupen mellom West Ham og Liverpool.

Spillsenteret: Her er landets nye Vikinglotto-kommune

Klikk her for å spille Vikinglotto!

West Ham - Liverpool B

Engelsk, FA-cup. Kamp 2 av 2. Det første oppgjøret på Anfield endte 0-0, og jeg tror også returoppgjøret i Øst-London blir tett og jevn.

Boleyn Ground-laget fikk en dårlig oppladning til FA-cupkampen mot Liverpool. De tapte 0-1 mot Southampton i helgen, selv om de spilte mot ti mann i nesten hele annen omgang.

På hjemmebane har de en fantastisk statistikk. Hammers har ti hjemmekamper på rad uten tap. De har nemlig ikke tapt på Boleyn Ground siden 22. august i fjor. Da tapte de 3-4 mot nyopprykkede Bournemouth.

De har vunnet begge seriekampene mot Liverpool denne sesongen. De slo Liverpool 2-0 på Anfield i januar, og de vant hjemme i London i 3-0 i fjor høst. På tre kamper mot Liverpool denne sesongen har de ennå ikke sluppet inn mål.

Slaven Bilic vet med andre ord hvordan han skal slå Liverpool.

Joe O’Brien starter antakeligvis på høyrebacken siden nysigneringen Sam Byram ikke får spille i cupen. Heller ikke Jenkins er tilgjengelig. Han er ute resten av sesongen. I tillegg er James Tomkins usikker etter å ha pådratt seg en skade mot Southampton.

Trolig West Ham-lagoppstilling: Adrian – O’Brien, Collins, Reid, Cresswell – Noble, Song – Antonio, Payet, Moses – Valencia.

Problemene fortsetter for Liverpool. Manager Jürgen Klopp var ute lørdag på grunn av blindtarmbetennelse, men han var tilbake på Melwood mandag.

Liverpool ledet lenge 2-0 over Sunderland lørdag, men skuffet stort mot slutten av kampen, og kampen endte 2-2. I den kampen protesterte også fansen mot billettprisene på Anfield.

Liverpool har hatt et hardt kampprogram etter nyttår. De har allerede spilt tolv kamper på fem uker. Det er merkbart.

Dejan Lovren er fortsatt ute med en strekkskade. Også Joe Allen er ute. De positive nyhetene er imidlertid at Origi og Coutinho er i troppen til West Ham-kampen, og Daniel Sturridge kan komme til å spille fra start. Det er spennende å se hva han kan bidra med. Sturridge kan skape problemer for West Ham-forsvaret med farten sin.

Sannsynlig Liverpool-lag: Mignolet – Clyne, Toure, Sakho, Moreno – Henderson, Can, Firmino – Milner, Sturridge, Lallana.

West Ham viser bedre form, og de har fordelen av å spille på hjemmebane. Bilic var forbannet over måten laget opptrådde på i helgen, og han forventer en respons. Liverpool har en vanskelig jobb i London, men med Klopp tilbake på sidelinjen får laget et boost. Selv om alle fakta sier at jeg burde sette pengene på H her, så velger jeg heller å gå for Liverpool.

Liverpool dummet seg ut lørdag, da de mistet en tomålsledelse mot bunnlaget Sunderland. De vil rette opp inntrykket tirsdag kveld. Samtidig er de revansjelyste etter tre kamper denne sesongen uten seier mot London-klubben.

De fire siste sesongen har Liverpool spilt seg frem til en finale i FA-cupen og en semifinale. De virker som de kan glemme en plass i Mesterligaen denne sesongen, og da tror jeg de satser på en cupdobbel. De har jo allerede spilt seg til finalen i ligacupen.

Med Klopp på sidelinjen og Sturridge tilbake på banen kan alt skje. Jeg synes verdien ligger i å satse på uavgjort eller borteseier, og jeg har landet på borteseier til 2,70 i odds. Innsatsen blir 100 kroner, og spillestopp er klokken 2040.

Klikk her for å spille på Liverpool!

Her er vårt råtips tirsdag 9. februar:

West Ham United - Liverpool 2,30 - 3,20 - 2,70 B

Total odds: 2,70