SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Liverpool går videre i Europa

Football Soccer - Liverpool v Manchester United - UEFA Europa League Round of 16 First Leg - Anfield, Liverpool, England - 10/3/16
Liverpool's Daniel Sturridge in action with Manchester United's Chris Smalling
Reuters / Phil Noble
Livepic
EDITORIAL USE ONLY.

Football Soccer - Liverpool v Manchester United - UEFA Europa League Round of 16 First Leg - Anfield, Liverpool, England - 10/3/16 Liverpool's Daniel Sturridge in action with Manchester United's Chris Smalling Reuters / Phil Noble Livepic EDITORIAL USE ONLY. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vi har fylt ut midtukekupongen for deg!

DEL

MidtukekupongenDe åtte første kampene på midtukekupongen er hentet fra åttendedelsfinale i Europaligaen, og de øvrige fire kampene er hentet fra den norske eliteserien, tysk Bundesliga, fransk Ligue 1 og engelsk Mesterskapserie. De første åtte kampene spilles torsdag, mens de fire siste kampene apilles fredag kveld.

Bonuspotten er på 1,9 millioner kroner denne onsdagen. Pausepotten derimot er kun på 70 000 kroner.

Innleveringsfrist for kupongen er torsdag klokken 1855.

Spillsenteret: Mangemillionær ble Lotto-millionær

Spillsenteret: – Kødder du, eller?

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Manchester United - Liverpool U(HB)

Liverpool slo United 2-0 på Anfield, og de kan klare seg med uavgjorther. Men: De røde djevlene har  flere ganger kommet tilbake etter å ha lagt under etter den første kampen i Europa. United har vunnet ni av de siste ti kampene mot Liverpool på Old Trafford. Vrien!

2. Tottenham - Borussia Dortmund U(B)

Dortmund knuste Spurs 3-0 i den første kampen. Det var Tottenhams verste tap etter 90 minutter på de 137 UEFA-cup og Europaliga-kampene de har spilt. Spurs har en god statistikk mot tyske lag på White Hart Lane. De står med 6-1-0. Tviler på de lykkes her.

3. Sporting Braga - Fenerbahce B

Mehmet Topals sene scoring sikret 1-0-seier til Fenerbahce i den første kampen. Tyrkerne kan klare seg med uavgjort i Portugal, og jeg tror de klarer å gå videre. Braga har tapt sine to siste hjemmemøter mot tyrkiske lag. Fenerbahce skal være bedre enn Braga.

4. RSC Anderlecht - Shakhtar Donetsk    U(B)

Shakhtar leder 3-1 etter den første kampen, og de kan til og med koste på seg et tap og likevel gå videre. Shakhtar har to uavgjorte, én seier og ett tap på de fire møtene med belgiske lag. Men de skal passe seg. Vertene har aldri tapt hjemme mot lag fra Ukraina.

5. Sevilla -Basel H

De regjerende Europaliga-mesterne klarte 0-0 på St. Jakob-Park, men de slår hardt tilbake i Andalucia. Basel har en forferdelig statistikk mot spanske lag. På 17 kamper har de kun to seire, og i Spania har de aldri vunnet. De står med 0-2-6 på den iberiske halvøy.

6. Bayer 06 Leverkusen - Villarreal H(U)      

Villarreal leder 2-0 fra den første kampen, og de kan tape med ett mål og likevel gå videre. Leverkusen er en tøff motstander på hjemmebane. De er ubeseiret i de seks siste hjemmekampene (4-2-0), men Villarreal er ubeseiret i sine tre siste bortekamper.

7. Valencia - Athletic Bilbao  B

Valencia så ut til å være på bedringens vei, men nå har de tapt fire av de fem siste kampene. To av tapene kom mot Bilbao. Athletic har en god statistikk mot Valencia. De er ubeseiret i de åtte siste innbyrdes oppgjørene. De vant 3-0 på Mestalla for tre uker siden.

8. Lazio - Sparta Praha H

Lazio er vanligvis gode på hjemmebane, men denne sesongen har de vært litt opp og ned. De klarte 1-1 i den tsjekkiske hovedstaden. Sparta har trøbbel i Italia. Det gir Lazio håp. Sparta har på elleve kamper i Italia tre uavgjorte og åtte tap. Bør bli hjemmeseier!

9. Tromsø - Start H

Tromsø imponerte i seriestarten. De klarte 1-1 på bortebane mot gullkandidat Molde. Start spilte 0-0 mot Lillestrøm. Det er alltid vanskelig å møte Tromsø på Alfheim. Sørlendingene har kun vunnet én av ti kamper mot Tromsø på bortebane. De får trøbbel her!

10. Marseille - Rennes  U

Marseille har spilt uavgjort i fem av de siste seks kampene. De er vanskelige å slå hjemme på Stade Velodrome, men de får tøff motstand fredag kveld. Rennes viser flott form. De har tatt ti poeng på de fem siste kampene. De klarte uavgjort mot Lyon sist. En ny U?

11. Schalke 04 - Borussia M'gladbach H(U)

M'gladbach har vunnet fire av de fem siste kampene mot Schalke, men jeg har en mistanke om at det kan bli en jevn kamp i Gelsenkirschen fredag. Gjestene har ikke vunnet på de fem siste bortekampene sine. Schalke er ubeseiret i de tre siste hjemmekampene.

12. Middlesbrough - Hull City U(B)

Boro har tapt tre av de fire siste, men tapene har kommet på bortebane. Hull er ute av form. De har kun vunnet en av de siste syv kampene. De trenger tre poeng i denne kampen om de skal henge med i kampen om en direkte opprykksplass. Dette blir jevnt!