SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Liverpool har våknet

Liverpool og Jordan Henderson har vært inne i en tung periode, men de slo Leicester i helgen. Vår oddstipper tror de tar sin andre seier på rad i dag.

Liverpool og Jordan Henderson har vært inne i en tung periode, men de slo Leicester i helgen. Vår oddstipper tror de tar sin andre seier på rad i dag. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er onsdagens singeltips!

DEL

OddstipsDet har vært helsvart de to første dagene i romjulen. Dessverre, men vi håper å komme sterkere tilbake onsdag.

På onsdagens lagoddsprogram er det full runde i spansk La Liga, men det er nok likevel Premier League-oppgjøret mellom Sunderland og Liverpool som er høydepunktet. Det er også diverse ishockey og selvfølgelig cupfinalene i håndball for herrer og damer.

Midtukekupongen: Går Deilas menn på en ny smell?

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

Sunderland - Liverpool B

Engelsk, Premier League. Etter en svak periode med tap mot Watford og Newcastle, og uavgjort mot West Brom, tok Liverpool tre poeng mot Leicester hjemme på Anfield i helgen. Det var Leicesters første bortetap denne sesongen.

Nå møter Jurgen Klopps menn nedrykkstruede Sunderland i årets aller siste kamp. Liverpool ligger på tiendeplass med 27 poeng, og de trenger tre poeng for å henge med i kampen om en Mesterliga-plass neste sesong.

Men: The Black Cats må ikke undervurderes. Jeg mener at Sunderland har underprestert kraftig i forhold til hvilket lag de har.

Sunderland slo Crystal Palace og Stoke i november, men manager Sam Allardyce har siden sett laget sitt gå på fire strake tap i Premier League. Sunderland er desperate etter å  stoppe den negative trenden, men jeg har vanskelig for å se at vendepunktet skal komme mot Liverpool.

Sam Allardyces menn tar imot tabelljumbo Aston Villa i lagets første kamp i 2016, og jeg tror de prioriterer den kampen fremfor møtet med Liverpool. For matchen mot Villa er kampen Sunderland virkelig ikke har råd til å tape.

Jeremain Lens kan være tilbake i startelleveren til denne kampen, og han er en av spillerne Liverpool må passe seg for. Sebastian Larsson og Younes Kaboul er begge ute med skader, mens John O’Shea er tvilsom.

Sannsynlig Sunderland-lag: Mannone – Jones, Coates, O’Shea, van Aanholt – Johnson, M’Vila, Gomez – Lens, Fletcher, Borini.

Liverpool på sin side har svinget i prestasjonene etter at Jurgen Klopp kom inn som manager. Tyskeren har gjort justeringer som har gjort Liverpool bedre, men de er ikke stabile nok ennå.

Merseyside-laget tok en sterk seier mot Leicester City på Boxing Day, og det har forhåpentligvis gitt laget selvtillit før møtet med Sunderland onsdag kveld.

Jeg velger å plassere pengene mine på Liverpool onsdag kveld. De har tross alt slått både Chelsea og Manchester City på bortebane med taktikken til tyske Klopp. Da tror jeg også at de er i stand til å vinne på Stadium of Light.

Klopp gjør neppe store endringer på laget før onsdagens kamp, men Christian Benteke kommer trolig inn i startoppstillingen på bekostning av Divock Origi. Daniel Sturridge, Martin Skrtel, James Milner, Danny Ings og Joseph Gomez er alle skadet.

Liverpool stiller trolig med følgende lag: Mignolet – Clyne, Lovren, Moreno – Can, Henderson – Coutinho, Firmino, Lallana – Benteke.

Sunderland er i trøbbel, og jeg kan ikke skjønne at Liverpool skal gå på trynet her. De har spilt på seg selvtillit og bør ta tre viktige poeng på Stadium of Light. Vanligvis er 1,68 i odds for lite til å spilles som singel, men jeg gjør et unntak denne gangen. Innsatsen blir 250 kroner, og spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt singeltips onsdag 29. desember:

Sunderland - Liverpool 4,35 - 3,45 - 1,68 B

Total odds: 1,68