SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Liverpool satser på Europa-suksess

Vår oddstipper satser på Liverpool i kveldens Europaliga-kamp mot Augsburg.

Vår oddstipper satser på Liverpool i kveldens Europaliga-kamp mot Augsburg. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er torsdagens oddstips!

DEL

OddstipsDet er Europaligaen som dominerer torsdagens oddsprogram, men det er også full hockeyrunde i Norge og Sverige. Og natt til fredag er det haugevis av kamper fra NHL.

Midtukekupongen: Kan Molde sjokkere spanjolene?

Spillsenter: Jeg har spilt i mange år, men det har aldri blitt noen stor gevinst

Spillsenteret: – Kødder du, eller?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!
 

Augsburg - Liverpool B

Europaligaen, sluttspill. Augsburg er inne i en vanskelig periode i Bundesliga. De har tapt de to siste Bundesliga-kampene, og de står uten seier i de fire siste kampene.

I helgen tapte de lokaloppgjøret mot Bayern Munchen 1-3.  Den svake formen har ført dem ned til 14.-plass i Bundesliga, og de ligger kun ett poeng over nedrykksstreken.


Augsburg var heldige som klarte å komme seg videre til sluttspillet i Europaligaen. De endte på annenplass i sin gruppe på samme poengsum som Partizan fra Serbia, men tyskerne gikk videre på bedre målforskjell.

Det tyske laget har vært veldig ustabile i Europaligaen denne sesongen.

I gruppespillet tok de to viktige borteseire, men på hjemmebane har de tapt mot Partizan (1-3) og
Athletic Bilbao (2-3). De har hatt problemer defensivt. På seks kamper har Bayern-klubben sluppet inn elleve mål, og de har kun klart å holde nullen en gang.

Augsburg har fem spillere på skadelisten, og siden de ligger utsatt til i Bundesliga vil jeg tro de kommer til å prioritere den hjemlige serien fremfor Europaligaen.


Trolig Augsburg-lagoppstilling: Hitz, Stafylidis, Klavan, Hong, Verhaegh, Kohr, koo, Caiuby, Esswein, Trochowski, Bobadilla 
 

Liverpool spilte en av sine beste kamper denne sesongen, da de i helgen knuste Aston Villa hele 6-0 på bortebane.

Anfield-klubben har fått tilbake flere sentrale offensive spillere, og det har løftet Liverpool-laget. Selv om Liverpool spilte en god kamp på Villa Park, er de fortsatt langt unna topplagene i Premier League. De ligger i øyeblikket på åttendeplass, og de har ni poeng opp til Manchester City på fjerdeplass. De skal få det tøft med å bli blant de fire beste i ligaen denne sesongen, så den beste muligheten til å få seg en Mesterliga-plass denne sesongen kan være å vinne Europaligaen.

Det er absolutt mulig. Liverpool er ubeseiret i Europaligaen denne sesongen. De har to seire og fire uavgjort. Etter at Jurgen Klopp overtok i Merseyside-klubben har de to seire og to uavgjorte.

Liverpool har fortsatt mange skader, men jeg venter at de vil stille med et slagkraftig mannskap når Klopp tar laget til Tyskland. Klopp vil ikke tape i Tyskland-comebacket sit, og i alle fall ikke mot Augsburg.

Sannsynlig Liverpool-lag: Mignolet, Clyne, Toure, Sakho, Moreno, Can, Milner, Henderson, Coutinho, Firmino, Sturridge.

Liverpool viser flott form, og de møter et Augsburg-lag i krise. Det bør de kunne utnytte. Augsburg har i tillegg hatt problemer på hjemmebane i Europa, mens scauserne har vært solide på bortebane. Jeg tror på en grei borteseier her.

Oddsen på Liverpool er 2,00, og vi satser 250 kroner. Spillestopp klokken 2100.

Her er vårt singeltips torsdag 18. februar:

Augsburg - Liverpool 3,25 - 3,30 - 2,00 B

Total odds:  2,00