SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Liverpool-talentene slår til i FA-cupen

Liverpool-manager Juergen Klopp vil trolig stille med et tilnærmet U21-lag mot Exeter i FA-cupen fredag kveld.

Liverpool-manager Juergen Klopp vil trolig stille med et tilnærmet U21-lag mot Exeter i FA-cupen fredag kveld. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er fredagens dobbelttips!

DEL

OddstipsTorsdag ble en flott dag for Spillsenterets oddstips. Singeltipset vårt på Celta Vigo til 1,70 i odds gikk inn (innsats var 250 kroner).

Det er ikke mye fotball på fredagens oddsprogram, men det florerer med hockeykamper fra hele Europa. Det er blant annet kamper fra tysk DEL-liga, sveitsisk National League A, østerrisk Eishockey Liga og tjekkisk Extraliga. Fotballkampene på fredagens oddsprogram er hovedsaklig hentet fra Ligue 2 i Frankrike, i tillegg er det FA-cupoppgjøret mellom Exeter og Liverpool.

Lørdagskupongen: Nå har West Ham våknet igjen!

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

HC Karlovy Vary - PSG Zlin B

Tsjekkisk, Extraliga ishockey. Karlovy ligger på nest sisteplass i ligaen med kun 35 poeng på 33 kamper. De sliter med formen. Laget har tapt tre av de siste fire kampene sine.

Karlovy Vary er faktisk det dårligste hjemmelaget i den tjekkiske ligaen denne sesongen. De har hele elleve tap på sesongens 16 hjemmekamper.

Zlin har vært i god form. De sto med fire strake seire før de tapte 2-4 mot Sparta Praha i forrige serierunde.

De er blant de beste bortelagene i ligaen. Selv om de kun har vunnet seks av 16 bortekamper, så ligger de på sjetteplass på bortetabellen.

Zlin er inne på playoffplass, men de har kun et fire poengs forsprang. Det gjør at de helst bør vinne kamper som denne om de har tenkt å forlenge sesongen. Jeg har størst tro på bortelaget her. 2,35 i odds på Zlin er verdt å bruke i en dobbel sammen med handikap-seier til Liverpool.

Exeter - Liverpool B

Engelsk, FA-cup, 3. runde. Sist Liverpool møtte Exeter i FA-cupen, endte det med finalespill på Wembley.

Fredag er Jürgen Klopps mannskap gjester på St. James Park. Ikke i Newcastle, men derimot det langt mindre kjente stadionet med samme navn i lille Exeter.

Sist lagene møttes i den gjeveste av de engelske fotballcupene var i 1949/50-sesongen. 4. rundekampen på Merseyside endte med 3-1-seier til Liverpool. Fire kamper senere spilte de røde finale på Wembley.

Fredag er Exeter motstander i FA-cupen igjen. Denne gangen handler det om 3. runde, og Liverpool er storefavoritter. Ja, til tross for at Klopp opplever at han han flere på skadelisten enn på trening.

Det siste møtet mellom Liverpool og Exeter var i 2011. Det var i ligacupen, og den gangen vant Liverpool 3-1 på St. James Park.

Alle fem møtene mellom disse to lagene har faktisk vært cupmøter. Liverpool har vunnet samtlige kamper, og de har scoret hele 19 mål på de fem kampene. Det gir et snitt på 3,80 mål per kamp, og dersom vi skal tro at den statistikken holder seg så scorer Liverpool i alle fall to mål eller mer i fredagens match.

Liverpool har gode i cupene så langt denne sesongen. Så sent som på tirsdag vant Liverpool 1-0 på bortebane mot Stoke i den første av to ligacupsemifinaler. De har skaffet seg et meget godt utgangspunkt før returoppgjøret på Anfield.

Fredag kveld møter Liverpool et tilsynelatende meget formsvakt lag fra nivå fire i engelsk fotball. Exeter står med fire strake tap i League Two. De har ikke vunnet på de seks siste ligakampene.

Trener Paul Tisdale hevder at laget har hatt mye stang ut. Det er greit nok det, men jeg tror de får det tøft mot Liverpool. For tøft, slik jeg ser det. Jeg tror de taper med to mål eller mer. Det mener jeg, selv om Liverpool ganske sikkert kommer til å stille med en rekke ungguter siden laget har en rekke skader på sentrale spillere.

Liverpool er ubeseiret i ti cupkamper på rad denne sesongen i ligacupen og i Europaligaen. Det er ti år siden Liverpool sist vant FA-cupen. De vant den for syvende gang da de slo West Ham på straffespark i 2006.

Nå er jeg fullt klar over at Liverpool har sørget for FA-cupbomber tidligere. De røk ut mot Oldham i 2013.

Exeters midtbanespiller David Wheeler blir neppe spilleklar. Høyreback Christian Ribeiro og midtbanespiller David Noble kan komme til å starte denne matchen.

Etter tirsdagens ligacupsemifinale mot Stoke City har ytterligere tre spillere havnet på skadelisten hos Liverpool. Philippe Coutinho, Dejan Lovren og Kolo Toure er uaktuelle for FA-cupmøtet med Exeter.

Liverpool er allerede begynt å forberede seg til kampene mot Arsenal og Manchester United i neste uke, og Klopp kommer derfor til å slippe til flere unge talenter i fredagens kamp på St. James Park. Liverpool har hele elleve spillere ute med skader. Manager Jurgen Klopp kan derfor komme til å la Ryan Kent, Sheyi Ojo og Tiago Ilori debutere på førstelaget i FA-cupen. Jeg tror ikke nødvendigvis at det svekker Liverpool så forferdelig mye. Disse ungguttene må overbevise, så de kommer til å gjøre alt de kan for å få laget videre i FA-cupen, tror jeg.

Går for en frekk B med handicap. Det betyr at Liverpool må vinne med to mål eller mer. Spillestopp klokken 2050.

Vår dobbel blir Liverpool med handikap (0-1) og Zlin. De gir til sammen 4,82 i odds. Vår innsats blir 100 kroner, og spillestopp for dobbelen er klokken 1755.

Her er vårt dobbelttips fredag 8. januar:

HC Karlovy Vary - PSG Zlin 2,20 - 3,75 - 2,35 B

Exeter City - Liverpool (Handikap fulltid 1-0) 2,50 - 3,50 - 2,05 B

Total odds: 4,82