SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Los Kings går på en smell

Vår oddstipper tror at Los Angeles Kings og center Drew Doughty (8) går på trynet mot Detroit i natt.

Vår oddstipper tror at Los Angeles Kings og center Drew Doughty (8) går på trynet mot Detroit i natt. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er mandagens råtips!

DEL

OddstipsMandagens langoddsprogram er tynt. Veldig tynt, men det betyr ike at det ikke er muligheter for å tjene noen kroner her. Det er blant annet flere spennende ishockeykamper fra NHL og KHL. I tillegg er det fotball fra blant annet Portugal og Frankrike.

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

Los Angeles Kings - Detroit Red Wings B

Amerikansk, NHL ishockey. Etter å ha avsluttet 2015 med tre strake tap, har 2016 startet veldig bra for Detroit Red Wings.

Detroit har spilt fire bortekamper på rad, og de har vunnet samtlige. Alle kampene er vunnet med ett måls margin. De startet med å slå Buffalo 4-3. Deretter vant de 1-0 mot New Jersey Devils, før turen gikk over til vestkysten. Der har de møtt San Jose Sharks og Anaheim. Detroit har vunnet begge kampene 2-1.

Natt til søndag var det Riley Sheahan som sørget for seiersmålet til Detroit, da han scoret 2-1-målet med tre minutter og 44 sekunder igjen å spille. 

Red Wings ligger oppe på annenplass i Atlantic Division, fem poeng bak formlaget Florida Panthers. Detroit er svenskelaget i NHL. Denne sesongen har de seks svensker i stallen. Joakim Andersson, Jonathan Ericsson, Johan Franzén, Niklas Kronwall, Gustav Nyquist og Henrik Zetterberg.

Los Angeles Kings er suverene serieledere i Pacific Division. De ligger hele ni poeng foran Arizona Coyotes som ligger på  annenplass. Kings har tapt to av de tre siste kampene.

Natt til søndag tapte de 1-2 mot St. Louis etter straffeslag. Anze Kopitar er fortsatt i god form hos St. Louis Blues. Han scoret det eneste målet til Kings mot Blues. Dermed har han tatt elleve poeng på de siste åtte kampene. 

Nå skal det sies at Detroit har et godt tak på kongene fra LA. De har vunnet fire av de fem siste kampene mot Kings, og jeg tror de vinner igjen natt til tirsdag. De slo Kings så sent som i  november. Da vant de 3-2 på hjemmebane i i bilbyen.

Rookien Larkin har virkelig slått til i Detroit. Han har poeng i de fem siste kampene, og han har nest mest poeng i klubben. Bare svenske Henrik Zetterberg har flere poeng enn ham. Men han får en tøff jobb med å få pucken i mål på Kings Jonathan Quick. Keeperen har vært i fantastisk form. Han har vunnet seks av de siste syv kampene han har startet mellom Kings-stengene.

Tyler Toffoli er mestscorende hos Los Angeles med 19 mål, men han har scoret kun ett av de fem siste kampene. Det virker som Kings er litt ute av form, og jeg tror de taper denne matchen.3,00 i odds for borteseier til Detroit er spillbart, synes jeg. Jeg går for en litt frekk borteseier her. Jeg satser 100 kroner, og spillestopp er klokken 0300.

Her er vårt råtips mandag 11. januar:

Los Angeles Kings - Detroit Red Wings 1,85 - 3,65 - 3,00 B

Total odds: 3,00