SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Mageplask for Celta

Celta Vigo og John Guidetti var gode i starten av sesongen, men nå har de falt helt sammen.

Celta Vigo og John Guidetti var gode i starten av sesongen, men nå har de falt helt sammen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Her er torsdagens oddstips!

DEL

Det er et magert oddsprogram torsdag. Det er blant annet gresk, tyrkisk, fransk og spansk cup, i tillegg er det Serie A-oppgjøret mellom Lazio og Hellas Verona. Natt til fredag er det en haug med kamper fra NHL.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Celta - Sevilla B

Spansk cup, Copa del Rey. Kamp 2 av 2. Celta Vigo og Sevilla møtes for tredje gang på syv dager.

Men da lagene møttes Balaídos søndag endte kampen 1-1. Daniel Carriço ga Sevilla  ledelsen like før pause, men Claudio Beauvue utlignet for Celta halvveis ut i annen omgang.

Etter en fantastisk start på sesongen har Celta falt ned til syvendeplass i La Liga. De har kun én seier på de siste syv kampene.

Jeg tviler på at Eduardo Berizzos menn er i stand til å ta igjen firemålsledelsen til Sevilla. Galicia-laget lider offensivt under at Nolito fortsatt er skadet. Han er en svært viktig spiller for Celta offensivt. Berizzo må også klare seg uten Andreu Fontas.

Celta stiller trolig med denne startelleveren: Alvarez – Jonny, Cabral, Gomez Sola, Planas – Wass, Radoja – Beauvue, Hernandez, Bongonda – Aspas.

Sevilla fikk i motsetning til Celta en elendig start på sesongen. De sto uten seier etter de fem første serierundene, og trener Unai Emery begynte å merke presset. Men Andalucia-laget har virkelig tatt seg sammen.

Rojiblancos har bare tapt én av de siste 15 kampene uansett turnering. De ligger fortsatt åtte poeng bak Villareal som innehar den viktige fjerdeplassen.

Emery’s menn vil ikke slappe av når de reiser tilbake til Galicia tordag kveld. De vil gå for en ny seier, tror jeg. 

Sevilla mangler fortsattMarco Andreolli og Nicolas Pareja på grunn av skader. Grzegorz Krychowiak er snart tilbake i action, men han spiller heller ikke kampen mot Celta. Sevilla har likevel et meget slagkraftig mannskap.

Sannsyn lig Sevilla-lagoppstilling: Rico – Mariano, Rami, Fazio, Escuadero Palomo – N’Zonzi, Caricco – Reyes, Krohn-Dehli, Konoplyanka – Llorente.

Vertene må gå offensivt ut om de skal ha mulighet til å innhente forspranget til Sevilla. Dermed kan gjestene legge seg bakpå og vente på kontringsmuligheter, og de tror jeg Sevilla vil få etter hvert. Jeg tror på seier til bortelaget. Oddsen på borteseier er 2,20, og jeg satser 100 kroner. Spilleeestopp er klokken 2025.

Klikk her for å spille på Sevilla på PC/desktop!

Her er vårt singeltips torsdag 11. februar:

Celta Vigo - Sevilla 2,60 - 3,25 - 2,20 B

Total odds: 2,20