SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Makedonia vinner bunnoppgjøret

Slovakia's Marek Hamsik (R) challenges Macedonia's Dusko Trajcevski during their Euro 2016 qualifying soccer match in Zilina, Slovakia, June 14, 2015.  REUTERS/David W Cerny

Slovakia's Marek Hamsik (R) challenges Macedonia's Dusko Trajcevski during their Euro 2016 qualifying soccer match in Zilina, Slovakia, June 14, 2015. REUTERS/David W Cerny Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er lørdagens oddstips!

DEL

OddstipsOddsprogrammet lørdag bærer preg av at det er landskamppause i de største ligaene i Europa, så tipperne må ta til takke med EM-kvalifiseringskamper, engelsk League One og League Two, og det er selvsagt mange kamper fra norsk 2. divisjon.

Lørdagskupongen: Spanjolene vil ha revansj

Spillsenter: Vi gir vekk reisegavekort for 10 000 kroner

Luxembourg - Makedonia B

EM-kvalifisering, gruppe C. Bunnoppgjør. Disse to lagene okkuperer de to nedeste plassene i gruppe B. Luxembourg overrasket i åpningskampen, hvor de klarte 1-1 mot Hviterussland. Det er Luxembourgs eneste poeng så langt i EM-kvaliken.

Luxemboug har står med fem strake tap, og i de fire siste kampene har de ikke klart å score. Målforskjellen er deprimerende 0-13 på de fire siste kampene.

De har også en svak hjemmestatistikk. Luxembourg har kun scoret én gang i de fire siste hjemmekampene siden de slo Nord-Irland 3-2 i VM-kvalifiseringeni 2013.

I det omvendte oppgjøret i Skopje vant Makedonia 3-2, men det er makedonernes eneste poeng i kvaliken så langt. Makedonia gikk oppskriftsmessig opp i ledelsen på hjemmebane, men Luxemboug slo tilbake og ledet 2-1 til pause. Adis Jahović utlignet drøye ti minutter ut i annen omgang, og Besart Abdurahimi ble matchvinner på overtid.

Makedonia har en forferdelig bortestatistikk. De står med elleve kamper på rad uten seier på bortebane, hvorav ti av kampene er tapt. Det er snart fem år siden sist de vant på bortebane. Makedonerne slo miniputtnasjonen Andorra i oktober 2010! Jeg tror bryter den elendige bortestatistikken lørdag.

Luxembourg må klare seg uten midtbanespilleren Mario Mutsch. Han er suspendert. Også den makedonske spissen Ferhan Hasani må stå over denne kampen fordi han er suspendert.

Jeg tror Makedonia vinner denne bortekampen. 1,70 i odds er akseptabelt. Jeg bruker den i en dobbel. Denne kampen kan også spilles som dobbel. Spillestopp klokken 1755.

Altrincham - Cheltenham B

Engelsk, Conference.  Cheltenham rykket ned fra League Two etter forrige sesong, men de har fått en god start i Conference. 

Etter seks serierunder er laget fra Gloucestershire fortsatt ubeseiret. Mandag vant Cheltenham 2-1 i toppoppgjøret mot Wrexham på hjemmebane.  Nå ligger de på sjetteplass, ett poeng bak Gateshead som innehar femteplassen som gir kvalik.

Lørdag ettermiddag reiser de til Trafford i Stor-Manchester for å møte Altrincham. For å finne dem, må man helt ned til 17.-plass. De ligger kun to poeng over nedrykksstreken etter seks serierunder.

Men: Det er ikke lett å bli klok på Altrincham. The Robins imponerte med å slå et annet lag som rykket ned fra League Two sist sesong, Tranmere, sist lørdag, men så tapte de hele 0-3 mot tabelljumbo Southport mandag.

Det som kanskje er enda mer bekymringsfullt for laget er at den viktige midtbanespilleren Simon Richman ble skadet i mandagens kamp. Han måtte gå av banen etter tre minutter med en strekkskade, og han spiller ikke lørdagens kamp mot opprykksjagende Cheltenham. Forsvarsspilleren Andy Parry, som er på lån fra Luton, er tilbake, og han starter antakeligvis på benken. Parry storspilte i Altrinchams 2-1-seier mot Tranmere.

Jeg er ikke i tvil: Cheltenham er det beste laget, og de skal vinne greit her. Denne kampen kan ikke spilles som singel, men vi bruker den i en dobbel sammen med Makedonia. Innsatsen blir 100 kroner. Spillestopp klokken 1555.

Her er vårt dobbelttips lørdag 5. september:

Luxembourg - FYR Makedonia 4,20 - 3,20 - 1,70 B

Altrincham - Cheltenham 2,70 2,95 2,20 B

Total odds:  3,74