SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Målkåt Ronaldo scorer i kveld

Portugal's Cristiano Ronaldo reacts during their friendly soccer match against France at Alvalade stadium in Lisbon, Portugal September 4, 2015. REUTERS/Rafael Marchante

Portugal's Cristiano Ronaldo reacts during their friendly soccer match against France at Alvalade stadium in Lisbon, Portugal September 4, 2015. REUTERS/Rafael Marchante Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er mandagens oddstips!

DEL

OddstipsMandagens oddsprogram domineres av kamper fra EM-kvaliken i fotball. Det er flere interessante kamper som spilles mandag, og vi kommer med tips på flere av dem.

Spillsenter: Vi gir vekk reisegavekort for 10 000 kroner

Albania - Portugal B

EM-kvalik, gruppe I. Ingenting er avgjort i denne gruppen, og det er mye som står på spill i mandagens kamp. Det laget som vinner vil skaffe seg et forsprang i kampen om en plass i EM-sluttspillet.

Portugal leder gruppen før mandagens kamper. De ligger ett poeng foran Albania og Danmark. Danskene har imidlertid én kamp mer spilt enn både Portugal og Albania.

Albania sørget for å sende sjokkbølger gjennom fotball-Europa da de slo Portugal 1-0 på bortebane  i åpningskampen. Disse lagene har møtt hverandre seks ganger. Statistikken viser 1-1-4.

Portugal har vunnet begge bortekampene mot Albaina tidligere, men de har vært spilt i Tirana. Nå pusser albanerne opp nasjonalstadion Qemal Stafa Stadium, og de tre siste hjemmekampene har Albania spilt på Elbasan Arena. Det har vist seg å være en lykkebane for dem. Albania er nemlig ubeseiret i to hjemmekamper i gruppespillet i Elbasan, og de slo også Frankrike i en privatlandskamp her.

Men albanerne får en vanskelig oppgave. Portugal har vært gode på bortebane. Portugiserne har vunnet de siste fem kvalifiseringskampene på bortebane, og de er ubeseiret i de siste seks kvalikkampene på bortebane. De har en imponerende målforskjell på de seks kampene. Portugal har scoret hele 16 mål!

Albania stiller antakeligvis med dette laget: Berisha; Djimsiti, Cana, Ajeti, Agolli; Gashi, Xhaka, Kukeli, Abrashi, Lenjani; Cikalleshi.

Portugiserne har ikke spilt en kvalikkamp siden juni. Da slo de Armenia 3-2 på bortebane. De har ladet opp til denne kampen med å tape 0-1 mot Frankrike i en privatlandskamp fredag. Gianni De Biasis Albania er ubeseiret i de tre siste kampene. De spilte 0-0 i en vanskelig bortekamp mot Danmark i helgen.

Portugals stjernespiller Cristiano Ronaldo står uten scoring i de tre siste kampene han har spilt for klubb og landslag. Han scoret ikke i serieåpningen for Real Madrid og han har heller ikke scoret i privatlandskampene mot Frankrike og Italia. Jeg tror måltørken tar slutt mandag kveld.

Ronaldo scoret hat-trick for Portugal mot Armenia i juni. Ja, han har scoret i de to siste bortekampene til Portugal.  Portugiserne har et meget godt angrep med Ronaldo og Eder. Begge er typer som kan avgjøre kamper helt på egenhånd.

Det er bra for Portugal som mangler nøkkelspillere som Fabio Coentrao, Joao Moutinho og William Carvalho til denne kampen. Alle tre er ute med skader. I tillegg er Tiago Mendes suspendert etter at han pådro seg et rødt kort i bortekampen mot Armenia.

Sannsynlig Portugal-lag: Patricio; Vieirinha, Fonte, Pepe, Eliseu; Nani, Mario, Pereira, Silva, Ronaldo; Eder.

Albania er ubeseiret i Elbasan før kveldens kamp mot Portugal. Jeg tror den statistikken brytes mandag kveld. Vi går for borteseier til 1,75 i odds. Vår innsats blir 250 kroner. Spillestopp klokken 2040.

Samtidig satser vi 100 kroner på at Ronaldos måltørke tar slutt mot Albaina mandag kveld. Det er flere grunner til at jeg tror det er et godt spill. Ronaldo har scoret i de to siste bortekampene til Portugal, og jeg tror ikke at han tusler målløs av banen for fjerde gang denne sesongen.

Her er vårt singeltips mandag 7. september:

Albania - Portugal 3,75 - 3,35 - 1,75 B

Total odds: 1,75