SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Manchini må få Inter tilbake på vinnersporet

Football Soccer - Inter Milan v Lazio - San Siro stadium, Milan, Italy- 20/12/15  -  Inter Milan's coach Roberto Mancini reacts at the end of the match.  REUTERS/Alessandro Garofalo

Football Soccer - Inter Milan v Lazio - San Siro stadium, Milan, Italy- 20/12/15 - Inter Milan's coach Roberto Mancini reacts at the end of the match. REUTERS/Alessandro Garofalo Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er onsdagens oddstips!

DEL

OddstipsBåde singeltipset på Liverpool og råtipset på Sampdoria satt som et skudd tirsdag.

I dag står vi overfor et  flott oddsprogram. Det spilles full serierunde i italiensk Serie A, i tillegg er det spanske og greske cupkamper. Det er også diverse ishockey, bandy og håndball på langoddsprogrammet denne onsdagen.

Midtukekupongen: Denne karen senker Everton

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

Empoli - Inter B

Italiensk, Serie A. Empoli viser glimrende form. De avsluttet 2015 med fire seire på rad, og har klatret opp på en flott syvendeplass med 27 poeng. De er bare fem poeng Roma på femteplass som gir Europaliga-spill neste sesong. Det er en imponerende prestasjon av et lag som kommer fra en by som minner om et veikryss mellom Pisa og Firenze. 

Nå skal det sies at de fire seirene kom mot lag fra nedre halvdel av tabellen, og nå kommer serieleder Inter på besøk til Toscana. Inter gikk på et kjedelig 1-2-tap mot Lazio før julepausen, men de topper fortsatt Serie A ett poeng foran Napoli.

Milano-klubben har har overtaket på Empoli. De har nemlig vunnet syv av de åtte siste kampen mot Empoli, men vertene fra Toscana er inne i en god periode. De har kun ett tap på de syv siste kampene, og Marco Giampaolos menn strutter av selvtillit.

Massimo Maccarone er mannen Inter-forsvaret må holde et ekstra godt øye med onsdag kveld. Den 36 år gamle veteranspissen har scoret fire mål på de to siste kampene.

Lorenzo Tonelli er usikker før kampen mot Inter. Levan Mchedlidze er eneste spilleren som mangler til onsdagens kamp. 

Empoli stiller trolig med følgende startellever: Skorupski – Laurini, Tonelli, Costa, Rui – Buchel, Paredes, Zielinski – Saponara – Maccarone, Pucciarelli.

Roberto Mancini’s menn begynner å føle pusten i nakken fra lagene som jager like bak dem på tabellen. De trenger antakeligvis tre poeng i Empoli om de har skal beholde serieledelsen. Napoli spiller nemlig hjemme mot Torino senere onsdag kveld, og jeg vil anta at napolitanerne tar tre poeng på San Paolo.

Inter hadde to seire på rad mot Udinese (4-0) og Cagliari (3-0) før de gikk på en smell på San Siro før jul.

Mancini har blitt kritisert for å spille for defensivt, men den italienske taktikeren har hatt stor fremgang med Inter-laget. De har tross alt scoret åtte mål på de tre siste kampene.

At Marcelo Brozovic  måtte tilbringe to netter i fengsel etter å ha fyllekjørt på julaften er selvsagt ikke ideelt. Kroaten er likevel i troppen til denne kampen. Felipe Melo er eneste spillere som er ute. Han er suspendert.

Sannsynlig Inter-lagoppstilling: Handanovic – Montoya, Miranda, Murillo, Telles – Kondogbia, Medel – Biabiany, Jovetic, Ljajic – Icardi.

Inter  er desperate etter å vinne denne kampen for å beholde tabelltoppen. Det blir ikke enkelt, men jeg tror på en knapp seier til Milano-laget. Borteseier gir 2,15 i odds. Jeg satser 250 kroner, og spillestopp er klokken 1755.

Her er vårt singeltips onsdag 6. januar:

Empoli - Inter 3,05 - 2,90 - 2,15 B

Total odds: 2,15