SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Marerittbane for Athletic Bilbao

Vår oddstipper tror at Bilbao taper på Mestalla søndag ettermiddag.

Vår oddstipper tror at Bilbao taper på Mestalla søndag ettermiddag.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er søndagens oddstips!

DEL

OddstipsSøndagens oddsprogram byr på flere godbiter. Det er blant annet på ligacupfinalen mellom Liverpool og Manchester City og storoppgjøret i Premier League mellom Manchester United og Arsenal. I tillegg er det spennende kamper fra spansk La Liga og tysk Bundesliga, for å nevne noe.

Spillsenteret: Mangemillionær ble Lotto-millionær

Spillsenteret: – Kødder du, eller?

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Valencia - Athletic Bilbao H

Spansk, La Liga.  Den tidligere Manchester United-spilleren Gary Neville ble noe overraskende ny manager i Valencia 2. desember i fjor, etter å ha jobbet som ekspert for Sky Sports.

Neville fikk en tøff start på managerkarrieren i La Liga. Valencia sto uten seier i de første ni kampene etter at han overtok på Mestalla, og engelskmannen var under et enormt press.

Nå virker det som Man United-legenden har fått skikk på Valencia. Laget står med to seire på rad i La Liga mot Espanyol (2-1) og Granada (2-1), og spanjolene har også tatt seg videre til åttenddelsfinalene i Europaligaen. De knuste Rapid Wien 6-0 hjemme på Mestalla, og de vant overbevistende 4-0 i returoppgjøret i den østerrikske hovedstaden selv om de hvilte en rekke førstelagsspillere.

Det virker som Valencia endelig har funnet formen.

Mot Athletic Bilbao er det usikkert om Santi Mina, Gaya, Siqueira og Abdenour blir spilleklar, men Gary Neville har uansett et slagkraftig mannskap.

Sannsynlig Valencia-lagoppstilling (4-5-1): Alves - Aderlan - Mustafi - Cancelo - Barragan - Pérez - Dani Parejo - Gomes - Feghouli - Cheryshev - Paco Alcácer.

Athletic Bilbao, som også gikk videre i Europaligaen torsdag, har trøblet i La Liga i februar. De står uten seier i de tre La Liga-kampene. Baskerne tapte lokalderbyet mot Real Sociedad 1-0 etter en scoring av Jonathas de Jesus.

Ernesto Valverdes menn virket ikke særlig påvirket av det resultatet i torsdagens  Europaliga-kamp mot Olympique Marseille. Fra<nskmennene gikk tidlig opp i ledelsen, men Bilbao spilte en god kamp og Merino sørget for 1-1 i annen omgang. Det målet gjorde at baskerne gikk videre i turneringen.

På Mestalla mangler Ernesto Valverde blant annet Raul Garcia som er suspendert, og Iñaki Williams og Ibai Gomez er begge ute med skader.

Athletic stiller trolig med denne startelleveren (4-2-3-1): Iraizoz - De Marcos - Gurpegi - Laporte - Balenziaga - Beñat - San José - Merino - Susaeta - Muniain - Aduriz.

Jeg tror dette blir en tett og jevn kamp, men det virker som det endelig har løsnet for Valencia. Bilbao har ikke vunnet på de siste syv kampene på Mestalla, og jeg tror heller ikke at det gjør det denne gangen. Valencia har en solid hjemmestatistikk mot Bilbao. De har kun tapt én av de siste 22 kampene mot baskerne på Mestalla.

Jeg stoler på hjemmelaget. 2,20 for H er verdt et forsøk. Jeg satser 100 kroner, og spillestopp er klokken 1555.

Her er vårt singeltips søndag 28. februar:

Valencia - Athletic Bilbao 2,20 - 3,05 - 2,80 H

Total odds: 2,20