SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Marseille er sterke borte

Football Soccer - Olympique Marseille v Monaco - French Ligue 1 - Velodrome stadium, 29/11/2015Olympique Marseille's Romain Alessandrini reacts after scoring against Monaco REUTERS/Jean-Paul Pelissier

Football Soccer - Olympique Marseille v Monaco - French Ligue 1 - Velodrome stadium, 29/11/2015Olympique Marseille's Romain Alessandrini reacts after scoring against Monaco REUTERS/Jean-Paul Pelissier Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er onsdagens oddstips!

DEL

OddstipsEt fristende oddsprogram denne onsdagen, men mange gode kamper å tjene noen ekstra kroner på. Vi har sett oss ut en kamp fra Champions League og Ligue 1.

Spillsenteret har hatt en halvgod start på uken, hvor to av fem tips har gått inn. De to tipsene som har gått inn har til gjengjeld vært svært innbringende. Vi står derfor med pluss i boken.

Spillsenteret: Mangemillionær ble Lotto-millionær

Spillsenteret: – Kødder du, eller?

Ajaccio – Marseille B

Frankrike, Ligue 1. Dette oppgjøret burde vært topp mot bunn, men det er det ikke. Marseille har skuffet stort denne sesongen og ligger på en 13.-plass. Ajaccio kjemper med nebb og klør for å unngå nedrykk, men ligger under streken og har tre poeng opp til trygg plass.

Selv om Marseille har levert en sesong som neppe går inn i historiebøkene på Stade Velodrome, så har de vært veldig gode på bortebane. De har ni kamper på rad uten tap på fremmed gress, og har vunnet hele sju av dem. Det inkluderer seire mot Monaco, Saint Etienne, Lille og Rennes, lag som alle kjemper om spill på kontinentet.

Hvittrøyene ligger ikke lavt på tabellen fordi de taper ofte. Problemer er at de sliter med å avgjøre kamper. De har tapt færre kamper enn de fleste topplagene, og har bare tapt én kamp i 2016. Det var mot suverene PSG. Men 13 av 28 kamper denne sesongen har endt uavgjort.

Følg Spillsenteret på Facebook!

Det samme kan sies om Ajaccio. De har også spilt ekstremt mange uavgjort denne sesongen, 11 i tallet, men taper langt oftere enn Marseille. De har i likhet med Marseille spilt to uavgjortkamper på rad i ligaen, men har tapt fire av sine siste sju kamper. I forrige hjemmekamp gikk de på et flaut tap mot Troyes, som ligger helt fortapt på sisteplass i Ligue 1.

Viktige Brechet og Puyol er ikke med for vertene, mens Youga og Coeff er usikre. Marseille mangler Diaby og Diarra, og må kanskje også klare seg uten Dja Djedje, Fletcher og Ocampos. Men av de er det bare Diarra som kan sies å være en fast førstelagsspiller for bortelaget.

Sannsynlig lagoppstilling Ajaccio: Maury – Coeff, Filippi, Magnane, Sylla – Ducourtioux, Poggi – Larby, Djokovic, Boutaib – Zoua.

Sannsynlig lagoppstilling for Marseille: Mandanda – Manquillo, N’Koulou, Rolando, Mendy – Isla, Romao – Nkoudou, Cabella, Thauvin – Batshuayi.

Sjansen for uavgjort i denne kampen er stor, men jeg tror Marseille vinner. De har vært suverene på bortebane, og det tror jeg blir nøkkelen i dag. At Ajaccio manger et par viktige spillere både i forsvar og i midtbaneleddet tror jeg også blir utslagsgivende. Det blir jevnt, men 0-1 høres riktig ut i mine ører. 250 kroner på Marseille. Spillstopp er 1825.

Vårt tips:

Ajaccio – Marseille 3,40 – 3,00 – 1,97 B

Totalodds: 1,97