SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Mer jubel for Basel mot Molde

Mer å juble for?

Mer å juble for? Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Vi tror ikke bare Molde taper mot Basel, vi tror de taper med minst to mål. Her er dagens oddstips!

DEL

[BA]: Etter noen dager der OL har dominert oddsprogrammet, er det i dag flere kamper i kvalifiseringen til Mesterligaen i fotball for menn. Vi har funnet to kamper med lag fra Skandinavia, men vi har bare tro på ett av disse lagene.

39. Helsingborg IF - Slask Wroclaw H

Dette er returkamp i den tredje runden i mesterligakvalfiseringen. Dagens verter fikk et strålende utgangspunkt med 3-0-seier i Polen.

Helsingborg gikk på en overraskende smell i serien hjemme mot IFK Norrköping sist, etter å ha brukt perioden før det på å spille seg inn i tittelkampen i den svært jevne Allsvenskan. Med 13 kamper igjen, en kamp mer enn de fleste andre lagene i toppen, har de røde og blå fra sørvest åtte poeng opp til toppen. De ligger for øyeblikket på 5. plass.

Slask Wroclaw ble mester i Polen forrige sesong, kanskje først og fremst fordi Legia Warszawa rotet det til mot slutten av sesongen. Det er fremdeles halvannen uke til den polske serien sparkes i gang for sesongen.

Åge Hareide mangler bare én spiller til denne kampen. Det er dessverre Osterøys store sønn, Erlend Hanstveit. Dagens gjester har nok allerede innsett at det ikke blir gruppespill i mesterligaen på dem. Derfor er vi usikre på hvor mye de legger i dette oppgjøret. Hjemmeoddsen er 1,70.

SPILL DAGENS ODDSTIPS HER!

49. FC Basel - Molde (0-1) H

Basel vant bortekampen 1-0, og er i førersetet om avansement. Mye av årsaken til at det ble vanskelig for Molde, var at Davy Claude Angan pådro seg et tidlig og dumt rødt kort.

Egentlig ikke så overraskende at Basel gjør det bra, de har tross alt gjort det skarpt i mesterligaen i det siste, blant annet Manchester United har smertelig fått erfare sveitsernes kvaliteter. Basel har riktignok fått en noe treg start i den hjemlige ligaen. 1-3-0 etter fire kamper er ikke helt som det skal være, men de kommer nok sterkere etter hvert.

Molde er på andreplass i den norske eliteserien, fire poeng bak Strømsgodset. Årets Molde-lag virker ikke like sultent som gjengen som kronet Ole Gunnar Solskjærs debutsesong som manager med seriemesterskap. Det kan fort smitte over også i en kamp som denne.

Vi sitter med en klar følelse med at Basel på hjemmebane er noen år bedre enn Molde, og velger derfor å satse på dette handikapspillet der Molde er gitt en 1-0-ledelse ved start. Oddsen for hjemmeseier er da 2,00.

Her er dagens oddstips:

39. Helsingborg IF - Slask Wroclaw 1,70 - 3,15 - 3,70 H

49. FC Basel - Molde (0-1) 2,00 - 3,50 - 2,55 H

Totalodds: 3,40

Rekkepris: 100,-

Spillstopp: onsdag 2012.08.08 17:55:00

SPILL DAGENS ODDSTIPS HER! (Innsatsen styrer du selv).