SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Mer jubel for Fredrikstad?

FFK hadde ikke mye å glede seg over i vår, men Steffen Nystrøm kunne juble for å ha stjålet ett poeng fra Brann i serieåpningen. Resten av våren ble trist, men de har vært bedre i høst, og har nå to på rad. Vi satser på at det blir tre!

FFK hadde ikke mye å glede seg over i vår, men Steffen Nystrøm kunne juble for å ha stjålet ett poeng fra Brann i serieåpningen. Resten av våren ble trist, men de har vært bedre i høst, og har nå to på rad. Vi satser på at det blir tre! Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Har vunnet to på rad.

DEL

Oddstips mandagVi kjører to kamper fra nivå 2 i Norge og Sverige denne mandagen:

Fredrikstad - Bærum  1,60  3,70  4,35  H

Noen vil kalle det galskap å stole på Fredrikstad. For ved siden av Brann, er nok FFK historisk sett det laget som har fått minst ut av potensialet sitt. I en fotballgal by med 80 000 innbyggere, besettes gjerne styre og stell av inkompetente drømmere, som på samme måte som i Bergen har kjørt klubben i grøften relativt regelmessig.

I år så det virkelig stygt ut, men grovarbeideren Arne Erlandsen har løftet laget til midten av OBOS etter at han kom inn. Midlene er «drilloske»: Tett forsvar, en del langballer, kjedelig fotball – men ganske trygt.

De har nå to seire på rad, og er et av få lag i ingenmannsland i 1. divisjon.

Bærum befinner seg under streken. De tente et håp da de slo Nest-Sotra sist, men skal vi tro rapportene fra strilene på Ågotnes, var det ran ved høylys dag. Og før den seieren, hadde ikke Bærum vunnet på 13 kamper, og tapt ti av dem! Så da tar vi sjansen på at sist gang var et heldig blaff.

Sirius - IK Frej  1,28  4,25  6,75  H

Svensk Superettan, og to lag med alt å spille for. Sirius kjemper for opprykk, ligger på kvalik. Frej er også på kvalik, men i feil ende.

Alltid litt skummelt å spille mot lag som er desperate, men det er bare det at Sirius er kanongode hjemme. 13 kamper har gitt ni seire og fire uavgjorte. Ingen tap, altså. Og på de to siste har de ikke sluppet inn mål hjemme på Studentarnas idrottsplass i Uppsala.

Frej har omtrent samme utvikling som Bærum i vår første kamp: 12 kamper uten seier før de vant sist. Igjen, jeg satser på at det var tilfeldig, og at Sirius’ gode hjemmestatistikk fortsetter. 1,90 med handikap kan vurderes, men vi feiger litt i dag.

Oddstips mandag:

Fredrikstad - Bærum  1,60  3,70  4,35  H

Sirius - IK Frej  1,28  4,25  6,75  H

Odds; 2,04

Anbefalt innsats: 100 kr.