SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Mer trøbbel for Celta Vigo

Celta Vigos Iago Aspas (L) jubler sammen med Nolito Agudo. Sistnevnte er skadet, og det har svekket Celta-laget.

Celta Vigos Iago Aspas (L) jubler sammen med Nolito Agudo. Sistnevnte er skadet, og det har svekket Celta-laget. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er vårt singeltips!

DEL

OddstipsDet ble en perfekt lørdag med treff på begge tipsene (Crystal Palace-seier over Southampton til 3,85 i odds og Watford-seier mot Newcastle til 1,75 i odds).

Søndagens oddsprogram inneholder flere spennende kamper, men vi har satset på en kamp fra spansk fotball.

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

Celta Vigo - Atletico Madrid B

Spansk, La Liga. Toppoppgjør. Celta Vigo ligger på en flott femteplass med 31 poeng. Atletico Madrid falt ned til annenplass på tabellen etter at Barcelona slo Granada hele 4-0 lørdag ettermiddag. Hovedstad-laget ligger ett poeng bak Barcelona, men de er hele ti poeng foran Celta Vigo.

Atletico Madrid har muligheten til å ta tilbake tabelltoppen i La Liga med seier i søndagens bortekamp på Balaídos.

Diego Simeones menn klarte bare 1-1 mot Madrid-rivalene Rayo Vallecano i Copa del Rey onsdag. De spiller returkamp i cupen på torsdag.

Etter å ha gjort ti endringer på laget til cupkampen, forventer Simeone en helt annen innsats mot Celta Vigo. Atletico skal forsøke å ta sin tredje strake seier på rad i ligaen.

Saul kan få sjansen på midtbanen etter å ha scoret mot Rayo, mens Angel Correa og Yannick Carrasco kjemper å starte på venstrekanten.  Jackson Martinez, Antoine Griezmann, Diego Godin, Juanfran, Koke, Jan Oblak og Gabi vil sannsynligvis være tilbake i startelleveren, mens  Tiago er en av de eneste spillerne på skadelisten.

Jackson Martinez vil antakeligvis starte på topp istedenfor Luciano Vietto og Fernando Torres. Han spilte bare de siste 14 minuttene i onsdagens cupkamp.

Atletico signerte Augusto Fernandez fra Celta i forrige uke, men det er usikkert om han får debuten sin i Atletico-drakten mot sin tidligere arbeidsgiver.

I likhet med Atletico hvilte også Celta Vigo flere spillere til søndagens kamp. De banket likevel 3. divisjonslaget Cadiz hele 3-0 på bortebane torsdag.  Den svenske spissen Guidetti scoret to av målene.

Etter en kjempegod god start på sesongen, står Celta med to tap på rad. De har tapt mot Athletic Bilbao (0-1) og Malaga (0-2). Det mest bekymringsfulle for Celta er at de ikke har scoret mål i de to siste ligakampene.

Trener Eduardo Berizzo må bruke Sergio Alvarez i mål etter at Ruben Blanco fikk rødt kort mot Malaga.

Celta mangler også den viktige angriperen Manuel Nolito og forsvarsspilleren Andreu Fontas. Begge er skadet. Det svekker laget.

Jeg tror Atletico slår tilbake i søndagens kamp etter den svake forestillingen mot Rayo. Til søndagens kamp har de et betydelig bedre lag på banen, og de møter et lag som har én dag mindre hvile enn dem.

Det er flere grunner til å tro på Atletico:

  • Celta har tapt tre av de siste fem hjemmekampene sine.
  • Hjemmelaget får en vanskelig oppgave med å score mål på Atletico Madrid. Hovedstadsklubben har holdt nullen i seks av de siste åtte kampene.

Jeg synes 1,75 i odds på gjestene er akseptabelt, og jeg satser 250 kroner på tipset. Spillestopp søndag klokken 2025.

Her er vårt singeltips søndag 10. januar:

Celta Vigo - Atletico Madrid 3,90 - 3,25 - 1,75 B

Total odds: 1,75