SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Merkelig favorittodds fra Norsk Tipping

ULSTEINVIK  20150603.
3. runde i Norgesmesterskapet i fotball 2015: Hødd - Aalesund. Hødds trener Sindre Eid slipper jubelen løs etter 1-0 seieren i cupkampen mellom Hødd og Aalesund på Høddvoll.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

ULSTEINVIK 20150603. 3. runde i Norgesmesterskapet i fotball 2015: Hødd - Aalesund. Hødds trener Sindre Eid slipper jubelen løs etter 1-0 seieren i cupkampen mellom Hødd og Aalesund på Høddvoll. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Her er søndagens råtips!

DEL

Søndagens oddsprogram inneholder kamper fra norsk eliteserie og 1. divisjon, i tillegg er det mange kamper fra Sverige, Finland og Spania. Sent på kvelden og natt til mandag er det kamper fra Sør-Amerika som dominerer.

Spillsenteret: Vinn reisegavekort for 10 000 kroner

Ranheim - Hødd B

Norsk, 1. divisjon. Litt underlig odds på denne kampen, synes jeg. Jeg skjønner ikke at Ranheim, som ligger under nedrykksstreken med åtte poeng, er gjort til favoritt i denne kampen. De har kun én seier på de første elleve seriekampene.

Etter 0-1-tapet mot Jerv fikk trener Trond Nordsteien sparken. Han tok over Ranheim før jul 2012, tok laget til playoff-finale mot Sarpsborg året etter – og slo ut RBK av cupen i fjor sommer.

Etter cuptriumfen mot Rosenborg har resultatene sakte, men sikkert blitt dårligere. Men det er ikke alltid lurt å skifte trener, selv om resultatene er svake.

Resultatene har nemlig ikke blitt bedre etter at Nordsteinen forlot klubben. Den første kampen etter at assistenttrener Svein Maalen overtok ansvaret endte 2-2 mot Hønefoss, og onsdag røk trønderne ut av cupen etter å ha tapt 0-2 på hjemmebane mot det nyopprykkede 1. divisjonslaget Åsane.

I den kampen misbrukte de mange gode sjanser, men det er ofte det som karakteriserer et lag i motgang. Og jeg ser ingen grunn til at motgangen skal ta slutt mot serietoer Hødd.

Ranheim stiller trolig med samme lag som møtte Åsane (4-3-3): Even Barli - Jørgen Olsen, Are Tronseth, Are Tronseth, Erik Malmo - Thomas Rønning, Mads Reginiussen, Kristoffer Løkberg - Kristian Rømo Skille, Jo Sondre Aas, Asgeir Snekvik.

Hødd viser strålende form. Sunnmøringene ligger på annenplass i 1. divisjon med 21 poeng. De har kun ett tap på de syv siste seriekampene, og onsdag styrket de selvtilliten ytterligere med å slå eliteserielaget Aalesund ut av cupen. Magnus Myklebust scoret kampens eneste mål.

Det eneste grunnen til at oddsen på denne kampen er satt så skjevt må være at Hødd har svake resultater å vise til på bortebane mot Ranheim.

Hødd-trener Sinde Eid kan stille med et tilnærmet skadefritt mannskap til seriekampen mot Ranheim.

Sunnmøringene har kun vunnet én av de siste fem bortekampene i Trondheim. De to siste kampene i Trøndelag har endt med tap, men jeg tror ikke det skjer denne gangen.

Hødd er virkelig i slag, og jeg er sikker på at de vil kjempe for å beholde annenplassen på tabellen. Dersom de skal klare det, så trenger de tre poeng i denne bortekampen. Jeg ser ikke noe ny trener-effekt hos Ranheim, og jeg tror heller ikke at den kommer i denne kampen. Dette skal ende med borteseier til fine 3.00 i odds.

Her er vårt råtips søndag 7. juni:

Ranheim - Hødd S 2,10 3,05 3,00 B

Total odds: 3.00