SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Midtjylland må nøye seg med ett poeng i kveld

FC Midtjyllands trener Jess Thorup fortviler etter 1-2-nederlaget mot Apoel i Mesterliga-kvaliken. I kveld møter de formsterke OB i Superligaen.

FC Midtjyllands trener Jess Thorup fortviler etter 1-2-nederlaget mot Apoel i Mesterliga-kvaliken. I kveld møter de formsterke OB i Superligaen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Her er fredagens singeltips!

DEL

Bom på begge oddstipsene våre i går, men vi har håp om å revansjere oss i dag. Det er flere interessante objekter på fredagens oddsprogram.

FC Midtjylland - OB H

Dansk, Superliga. Både FC Midtjylland og OB har kommet godt i gang med sesongen. Begge har vunnet de to første kampene og står med full pott.

FCM startet med seier mot Viborg og SønderjyskE, mens OB har vunnet sine to kamper mot Hobro og Brøndby.

FC Midtjylland sparte en rekke spillere mot SønderjyskE for å stille med det beste laget mot kypriotiske APOEL Nicosia i Mesterliga-kvaliken.

De tapte kampen 1-2, og de har fortsatt mulighet til å gå videre i kvaliken. Det som var bekymringsverdig var at Jess Thorups mannskap ikke var på høyden spillemessig. Derfor tviler jeg på at Thorups hviler like mange spillere til fredagens toppkamp mot formsterke OB.

Samtidig må han ha sine viktigste spillere klare til kommende ukes avgjørende kamp på Kypros om drømmen om Mesterliga-spill fortsatt skal holdes i live.

OB er ingen enkel motstander. De vant senest 2-1 på bortebane mot Brøndby. Det var et meget sterkt resultat. Selv om Fyn-laget hadde hellet med seg i København, så har de vist at de vil være med å kjempe i toppen denne sesongen. Rasmus Festersen er mannen FCM må passe seg for. Han har vist seg å sette de mulighetene han får så langt denne sesongen. Han har fått samarbeidet med Falk til å fungere godt i de to første kampene.

FC Midtjylland må klare seg uten Kristian Bach Bak, i tillegg er Petter Andersson usikker etter å ha gått ut med skade i Mesterliga-kvaliken. Jim Larsen, Rilwan Hassan og Eyjolfur Hedinsson er også tvilsomme.

FC Midtjylland stiller trolig med dette laget: Dahlin Møller – Banggaard – Sviatchenko – Lauridsen Sparv Duelund – Poulsen – Olsson – Gemmer Duncan.

OB mangler Mikkel Desler.

Sannsynlig OB-lag: Falkesgaard Lund Jensen – Jonasson – Pedersen – Kirkeskov Greve – El Makrini – Skulason – Larsen Festersen – Falk.

Midtjylland har Mesterliga-kvaliken å tenke på, og det kan komme til å påvrke denne kampen.  Bare to av de siste tolv kampene mellom disse to lagene har endt med poengdeling. OB viser fin form på bortebane, mens FCM er et solid hjemmelag.

Jeg har mest tro på at det blir poengdeling i Hering fredag kveld. Norsk Tipping gir 3,20 i odds for uavgjort.Det er ok. Vår innsats blir 100 kroner. Spillestopp klokken 2025.

Her er vårt singeltips fredag 31. juli:

FC Midtjylland - OB 1,95 - 3,20 - 3,15 U

Total odds: 3.20