SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Mjøndalen sliter mot Odd

Sarpsborg   20150726.
Eliteserien fotball 2015: Sarpsborg 08 - Mjøndalen 2-2. Mjøndalens Alagie Sosseh under eliteseriekampen i fotball mellom Sarpsborg 08 og Mjøndalen på Sarpsborg stadion.
Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix

Sarpsborg 20150726. Eliteserien fotball 2015: Sarpsborg 08 - Mjøndalen 2-2. Mjøndalens Alagie Sosseh under eliteseriekampen i fotball mellom Sarpsborg 08 og Mjøndalen på Sarpsborg stadion. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er søndagens singeltips!

DEL

ODDSTIPSSøndagens oddsprogram består hovedsaklig av kamper fra den norske eliteserien, 1. divisjon og 2. divisjon, i tillegg er det kamper fra Finland, Sverige, Italia og Brasil.

Mjøndalen - Odd B

Norsk, eliteserie. Etter ni kamper på rad uten seier, har nyopprykkede Mjøndalen havnet under nedrykksstreken. Buskerud-laget har ikke vunnet siden 12. mai. Da slo de serieleder Rosenborg hjemme på Isachsen stadion.

På bortebane har de ennå ikke vunnet denne sesongen, men hjemme har de gjort det greit. Det er likevel verdt å merke seg at MIF har tatt tolv av 16 poeng hjemme i Buskerud.

De vant 1-0 mot Viking i serieåpningen, og på de neste syv kampene tapte de bare to ganger. Det er meget sterkt av et nyopprykket lag.

Men nå har motgangen kommet, og Odd er ingen ønskemotstander. Nå er det en stund siden sist disse lagene møttes i eliteserien. Sist Mjøndalen spilte på øverste nivå i norsk fotball var i 1992. På de fem siste møtene mellom lagene har ikke bruntrøyene vunnet en eneste gang.

Odd hadde i likhet med Mjøndalen en god start på sesongen, men de har også opplevd at det har buttet imot. Forskjellen er bare at de ikke har tapt kamper, men spilt uavgjort.

Etter fire kamper på rad uten seier slo de Tromsø i forrige serierunde, i tillegg henger telemarkingene fortsatt med i Europaligaen hvor de tapte 1-2 mot Elfsborg i forrige uke. De møter svenskene til returkamp i Skien kommende uke. Det kan virke forstyrrende.


Odd må også i denne kampen klare seg uten veteranen Frode Johnsen. I Europaliga-kvaliken ble også Fredrik Nordkvelle skadet, og han må stå over kampen på Isachsen stadion. Mjøndalen får Christian Gauseth tilbake etter karantene, mens Vamouti Diomande er skadet.

Da lagene møttes i Telemark tidligere denne sesongen endte kampen 2-2. Jeg tviler på poengdeling i Mjøndalen. Jeg mener at Odd er et bedre lag enn vertene, og de bør få med seg tre poeng i denne kampen. Jeg går for borteseier til 2,15 i odds. Vår innsats blir 100 kroner. Spillestopp klokken 1525.

Her er vårt singeltips søndag 2. august:

Mjøndalen - Odd 3,00 - 3,20 - 2,15 B

Total odds: 2,15