SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Moldova sliter på hjemmebane

Moldova og Igor Armas er i trøbbel. De har tapt samtlige hjemmekamper i kvaliken, og nå møter de et Montenegro-lag som kjemper for å holde liv i EM-drømmen.

Moldova og Igor Armas er i trøbbel. De har tapt samtlige hjemmekamper i kvaliken, og nå møter de et Montenegro-lag som kjemper for å holde liv i EM-drømmen. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er tirsdagens singeltips!

DEL

OddstipsFlott start på oddsuken for BA. Vi satset på Portugal-seier mot Albania. Det ga 1,75 i odds. Vår innsats var 250 kroner.

Spillsenter: Vi gir vekk reisegavekort for 10 000 kroner

Moldova - Montenegro B

EM-kvalifisering, gruppe G. Moldova er fortsatt et veldig svakt lag, selv om de bare tapte 0-1 mot gruppeleder Østerrike. Østerrikerne dominerte  kampen, og de fikk feilaktig annullert et mål i første omgang. Moldova hadde faktisk kun en eneste sjanse i løpet av 90 minutter.

De er tabelljumbo i gruppe G, hvor de ennå ikke har vunnet en eneste kamp. De har imidlertid to poeng. Begge poengene er tatt på bortebane mot henholdsvis Russland (1-1) og Liechtenstein (1-1).

Moldova har tapt samtlige tre hjemmekamper i denne kvaliken, og kun scoret ett mål. På de siste tolv hjemmekampene har de kun vunnet mot miniputtnasjonen San Marino.

Montenegro står uten seier på de fem siste kvalifiseringskampene på bortebane. Sist de vant på bortebane var mot nettopp Moldova. De slo Moldova 1-0 i mars 2013!

Montenegro var helt overlegen spillemessig hjemme mot Liechtenstein. Beqiraj, som til daglig spiller i Dinamo Minsk, og lagets største stjerne Jovetic som spiller for italienske Inter spilte en god kamp. Jovetic er i toppform , så jeg venter at han kan komme til å score i denne kampen.

Montenegro har et ørlite håp om å havne blant de tre beste lagene. Dersom de siste kampene ender slik man kan forvente vil Montenegro måtte vinne med tre mål eller mer i Russland i den siste gruppespillkampen for å ta en plass blant de tre beste. Det er lite sannsynlig. Jeg tror ikke de klarer det, men hvis de fortsatt skal holde liv i håper må de vinne tirsdagens bortekamp i Europas fattigste land.

Montenegro-seier gir 1,88 i odds. Vår innsats blir 250 kroner. Spillestopp klokken 2040.

Her er vårt singeltips tirsdag 8. september:

Moldova - Montenegro 3,55 - 3,10 - 1,88 B

Total odds: 1,88