SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Monsamjelden tar ett viktig poeng

Vår tipper mener at Mons Ivar Mjelde og Start klarer uavgjort mot fremmadstormende Sarpsborg 08. Foto: NTB Scanpix

Vår tipper mener at Mons Ivar Mjelde og Start klarer uavgjort mot fremmadstormende Sarpsborg 08. Foto: NTB Scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Vi har fylt ut mandagskupongen for deg!

DEL

MANDAGSKUPONGENJada, Bob Bradleys sammenraskede gjeng overrasket alle i fjor. Men så solgte de hele angrepsrekken, og begynte på nytt igjen. At de da ligger på sølvplass - at det nå skal spilles toppkamp på gamle Nadderud, er helt vilt. Jeg tør ikke banke Rosenborg, jeg setter UB i kamp 3 på søndagsbongen!

Sandefjord har møtt veggen, så det blir en rein B for Vålerenga der. Jeg må dessverre også gi null tillit til et Fredrikstad i kraftig motbakke, der er det en B for Follo.

OBS: Dette er en mandagskupong, med innleveringsfrist 1755.

Sjekk tabeller er og resultater her

1. Start - Sarpsborg 08  U

Start tok fem poeng på de tre første kampene, men så har det buttet veldig imot for Mons Ivar Mjeldes menn. 1-1-4 på de seks siste lukter nedrykkskamp lang vei. I Sarpsborg er det bedre stemning, de har bare tapt to av ni kamper så langt. Men de vinner sjelden borte.

2. Sandefjord - Vålerenga  B

Sandefjord imponerte i åpningen, men nå har de ramlet helt sam men med seks strake tap. Dette bør være mat for Vålerenga, som har fått en riktig fin start på årets sesong. 3. plass er bra, og jeg tror fort de vinner her også.

3. Stabæk - Rosenborg  (U)B

I den grad Stabæk har råd til sånt, bør de bare få opp en statue av Bob Bradley på Nadderud med en eneste gang. Makan til prestasjon, denne gjengen er altså nummer to på tabellen! Men her kommer nummer én, som gjerne vil vise hvem som er best.

4. Aalesund - Viking  U(HB)

Aalesund tok fyr – i positiv forstand – da de sparket Harald Aabrekk. Nå har de kommet ned på jorden igjen, med kun ett poeng på de to siste. Viking gjør det nesten overraskende bra, jeg velger å bruke den hele her. U er ikke usannsynlig.

5. Bryne - Hødd  H(U)

Så var vi i 1. divisjon, der Bryne har mistet overraskende mange poeng. Personlig tror jeg de kommer til å klatre, de har et lag som burde kjempe om direkte opprykk. Det vil nok Hødd også gjøre, men jeg tror Bryne har snudd det med 4-1 borte over Bærum sist.

6. Fredrikstad - Follo  B

Ajajaj, det er ikke bare i Bergen fansen ikke får det de fortjener! FFK har hele byen i ryggen, men roter noe grusomt. Kun én seier på ni seriekamper. Follo er 1. divisjons største positive overraskelse, og jeg må nok si rein B mot et rådvilt hjemmelag.

7. Kristiansund - Bærum  H

Hjemmelaget er på playoff, Bærum poenget bak. Begge lag varierer veldig i prestasjonene, men det gjør vel faktisk samtlige lag i denne rare ligaen. Vi få satse på at hjemmebane er en fordel, og Bærum gikk på en stygg smell med 1-4 hjemme for Bryne sist.

8. Nest-Sotra - Hønefoss  H(U)

Her er en gyllen mulighet for Nest-Sotra til å skaffe seg et ørlite pusterom etter en svak vår, som endte i sparking av trener Michael Schjønberg. For Hønefoss har vært skamdårlige, der sitter Rune Skarsfjord meget utrygt! Og Nest kommer fra en opptur mot Brann.

9. Ranheim - Jerv  U(B)

Ranheim har stort sett ligget i toppen av 1. divisjon de siste årene, men ikke denne sesongen. Kun én seier, og til sammen syv poeng, gir bare såvidt trygg grunn under føttene. Jerv imponerer, sørlendingene har bare ett tap, men spiller stort sett uavgjort (2-6-1).

10. Åsane - Strømmen  H(U)

Åsane har ramlet sammen etter den flotte sesongstarten. Flere merket kjøret etter det tette kampprogrammet, men nå har de fått seg en drøy ukes hvil. Det bør hjelpe, og jeg kommer aldri til å endre mening om Strømmen: Like grå som draktene.

11. Kvik Halden - Notodden  H

I 2. divisjon avdeling 2 er Kvik Halden ubeseiret hjemme, de har to seirer og 5-1 i målforskjell. Notodden er et stykke lengre ned, og satser ikke like tungt som for noen år siden. Tror Kvik skal slå dem hjemme.

12. Lørenskog - Fram Larvik  H

Lørenskog har 3-2-0 på fem seirerunder, som gir 2. plass bak suverene Raufoss i denne avdelingen. Fram er nøyaktig midt på, etter middels 2-1-2 på sine fem. Altså nok en kamp der hjemmebane på toppen av generell form tilsier en H.