SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Nå er vi der!

Vi tror på mer Liverpool-jubel.

Vi tror på mer Liverpool-jubel. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Omsider ruller fotballen i England igjen. Her er dagens oddstips.

DEL

I dag er det full rulle i alle ligaene i England, samtidig som startskuddet går i Frankrike. For en fotballhelg!

26. Leeds - Wolverhampton H

Neill Warnock mot Ståle Solbakken på Elland Road.

To gamle storheter ryker i tottene på hverandre allerede i første kamp. Wolverhampton rykket rett ned i fjor etter en trist sesong. Inn har Solbakken kommet, men klubben preges av overgangsrykter og uro.

Matt Jarvis er linket til både Southampton og West Ham og vil vekk. Spissen Steven Fletcher, som Solbakken for øvrig nekter å selge til tross for bud fra Sunderland, er usikker på grunn av skade og vil trolig ikke være involvert. I Leeds råder derimot optimismen. Har fått inn flere signeringer, blant annet El Hadji Diouf og Branns Rodolph Austin, og på hjemmebane må vi ha Leeds som favoritt. 2,20 i hjemmeodds er bra. Dagens spill.

Kampstart klokken 1345 og kampen går på TV 2 Zebra.

43. West Bromwich - Liverpool B

To nye managere. Etter at Brendan Rodgers tok over Liverpool, forsvant Kenny Dalglish sin assistent Steve Clark til WBA, til det som er hans første managerjobb. Liverpool har hatt en god oppkjøring og har allerede startet sesongen ettersom som de har spilt europakvalifisering.

Fått inn Borini, Joe Allen og Oussama Assaidi. Rodgers rår over en skadefri tropp. Hadde få spillere involvert i midtukens landskamper, ettersom de fleste ble hvilt. Det var ikke tilfellet med WBA. Både Jonas Olsson og James Morrison er usikre etter å ha blitt skadet på landslagsoppdrag. Nysigneringen Marcus Rosenberg spiller definitivt ikke på grunn av skade.

Enn så lenge rår optimismen på Anfield og anført av en Luis Suarez i storform, tror vi Liverpool vinner denne – selv om oddsen ikke er all verden.

Her er dagens dobbel:

26. Leeds-Wolverhampton 2,20 2,85 2,70 H

43. West Bromwich-Liverpool 3,75 3,20 1,75 B

Totalodds: 3,85