SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Nå har endelig M'gladbach våknet

Vår oddstipper har troen på M'gladbach og Lars Stindl i lørdagens kamp mot formsvake Eintracht.

Vår oddstipper har troen på M'gladbach og Lars Stindl i lørdagens kamp mot formsvake Eintracht. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er lørdagens oddstips!

DEL

OddstipsLørdagen er langoddsprogrammet som vanlig fylt av norske 2. divisjonskamper og kamper fra England. For anglofile nordmenn er det mer enn nok å velge i. Det er kamper fra Premier League, Mesterskapserien, League One og League Two, i tillegg er det kamper fra alle de andre store europeiske ligaene.

Lørdagskupongen: City er tilbake på vinnersporet

Eintracht Frankfurt - Borussia Mönchengladbach B

Tysk, 1. Bundesliga. Tabellnaboer, men formkurvene til disse to lagene peker hver sin vei. Etter en forferdelig start på sesongen med fem tap på rappen, virker det som M'gladbach endelig har funnet formen.

De står med tre strake seire. Det snudde for M'gladbach etter 4-2-seieren mot Augsburg. Det var lagets første poeng denne sesongen. De fulgte opp med å slå Stuttgart 3-1 på bortebane, og i forrige serierunde imponerte M'gladbach med å vinne 2-0 mot Wolfsburg.

Nå møter de et Eintracht-lag som sliter. De startet sesongen med syv poeng på de fire første kampene, men de har ikke vunnet på de fire siste kampene. Det som er mest bekymringsverdig for Frankfurt-laget er at de kun har scoret ett mål på de fire siste kampene.

På tross av de svake resultatene i september og oktober, er Eintracht likevel et av Bundesligaes sterkeste hjemmelag. Det er nesten ett år siden de tapte på hjemmebane mot Bayern Munchen. Etter tapet mot Bayern har de gått 14 kamper på rad uten tap på hjemmebane.

Så langt denne sesongen har Eintracht spilt 1-1 mot Augsburg og Hertha Berlin på hjemmebane, og de har vunnet 6-2 mot Köln.

Forsvarsspilleren Carlos Zambrano pådro seg en skade i landskampen for Peru tidligere denne uken, og han spiller trolig ikke lørdagens kamp.

Jeg tror Eintracht slkal få det tøft lørdag kveld. M'gladbach. Etter at Lucien Favre gikk av som trener for M'gladbach har ikke laget tapt. I alle de fire kampene under Andre Schuberts ledelse har M'gladbach tatt en tidlig ledelse. En viktig årsak til forvandlingen er at den viktige midtbanespilleren Raffael har spilt seg i form. Han har fem målgivende pasninger og ett mål på de fire siste kampene.

Midtbanespilleren Granit Xhaka og forsvarsspilleren Fabian Johnson er usikre til denne kampen.

M'gladbach har spilt god fotball i de fire siste kampene, og de har scoret ni mål på de tre siste Bundesliga-matchene. Eintracht har to gode spisser i Alexander Meier og Luc Castaignos, som begge har fire mål, men jeg tror mest på bortelaget her.

Det skal være kvalitetsforskjell på et lag som deltar i Mesterligaen og Eintracht. Jeg tror på borteseier til pene 2,50 i odds. Det synes jeg er bra betalt om man vurderer lagenes form. Vår innsats blir 100 kroner. Spillestopp klokken 1825.

Her er vårt dobbelttips lørdag 17. oktober:

Eintracht Frankfurt - Borussia Mönchengladbach 2,30 - 3,20 - 2,50 B

Total odds: 2,50