SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Nå har Schalke endelig våknet

Vår oddstipper stoler på Schalke 04 og Klaas-Jan Huntelaar  i dag.

Vår oddstipper stoler på Schalke 04 og Klaas-Jan Huntelaar i dag. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er søndagens oddstips!

DEL

OddstipsSøndagens oddsprogram inneholder kamper fra norske eliteserie og 1. divisjon, men også fra alle de store ligaene i Europa. Det er oppgjør fra engelsk Premier League, spansk La Liga, Serie A i Italia, franske Ligue 1 og tysk Bundesliga.

Oddstips 1: Inter mener alvor

Søndagskupongen: Barcelona er banker på bongen

Spillsenter: Vi gir vekk reisegavekort for 10 000 kroner

Stuttgart - Schalke 04 B

Tysk, 1. Bundesliga. Stuttgart opplever sin verste seriestart i Bundesliga noen sinne. De har tapt de fire første kampene mot Köln, Hamburger SV, Hertha Berlin og Eintracht Frankfurt.

Det som kanskje gir størst grunn til bekymring er det svake forsvarsspillet. Stuttgart har virkelig hatt pro blemer defensivt, og de har sluppet inn tre mål i tre av de fire kampene.

Midtbanespilleren Didavi har vært et lyspunkt i all elendigheten. Han har to scoringer og to målgivende pasninger så langt.

Spissen Robbie Kruse er ute i fire uker. Det vil svekke Stuttgart offensivt.

Trolig Stuttgart-lag: Tyton – Klen, Baumgartl (Niedermeier), Sunjic, Insua – Serey Die – Harnik, Gentner, Didavi (Maxim), Kostic – Ginczek

Schalke på sin side svingt i prestasjonene i Bundesliga. De står med to seire, én uavgjort og ett tap så langt. Forrige helg slo de Mainz 2-1 hjemme i Gelsenkirschen.

På torsdag imponerte Scahlke på bortebane mot APOEL på Kypros. De vant kampen 3-0. Huntelaar scoret to av målene.

Schalke har slitt på bortebane. De har kun én seier på de siste elleve borteoppgjørene, men jeg tror den elendige statistikken kan bli brutt på Merches Benz Arena. 

Choupo-Moting er tilbake hos Schalke. Howedes og Kolasinec kommer inn og skal forsøke å tette forsvaret, og det danske stortalentet Højbjerg går inn på midtbanen.

Schalke 04 stiller trolig med denne startelleveren: Fahrmann – J. Caicara, MaPick, Howedes, Kolasinac – Geis, Neustadter – Choupo-Moting, Hojbjerg – Huntelaar, di Santo.

Schalke har tapt fire av de siste fem bortekampene i bilbyen, men i fjor vant de hele 4-0 her. Jeg mener Gelsenkirchen-gjestene har et bedre lag enn Stuttgart denne sesongen. De tar også med seg en solid porsjon selvtillit etter seieren i Europaligaen. Jeg satser en hundrelapp på borteseier til Schalke i denne matchen. Det gir 2,45 i odds. Spillsretopp klokken 1525.

Her er vårt råtips søndag 20. september:

VfB Stuttgart - Schalke 04 2,40 - 3,20 - 2,45 B

Total odds: 2,45