SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Nå har West Ham våknet igjen!

Football Soccer - West Ham United v Liverpool - Barclays Premier League - Upton Park - 2/1/16
Michail Antonio celebrates after scoring the first goal for West Ham
Action Images via Reuters / John Sibley
Livepic
EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.  Please contact your account representative for further details.

Football Soccer - West Ham United v Liverpool - Barclays Premier League - Upton Park - 2/1/16 Michail Antonio celebrates after scoring the first goal for West Ham Action Images via Reuters / John Sibley Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vi har fylt ut lørdagskupongen for deg!

DEL

Lørdagskupongen3. runde i FA-cupen i England denne helgen, og det har vært Arsenals domene de siste sesongene. For to år siden slo de Hull etter ekstraomganger i finalen, mens de i fjor overkjørte Villa med 4-0. Hjemmekamp mot Sunderland skal være enkelt for serielederen, så det er klink H i kamp 1 på lørdagsbongen.

Jeg stoler derimot ikke på at Arsenals største utfordrer til seriegullet, Manchester City, tar seg videre. De sliter borte, og Norwich er i form.

Sjekk tabellene i England her

Lykke til!

1. Arsenal - Sunderland  H

FA-cup i alle 12 kamper, altså, og her er det jo inn tvil: Arsenal blir storfavoritter. De har vunnet den viktigste engelske cupen to år på rad, de topper Premier League, og da hjelper det ikke at Sunderland tok seg av hjelpeløse Villa sist helg.

2. Norwich - Manchester City  (H)B

Norwich er langt fra noe dårlig fotballag, i tillegg er de i form. De har vunnet tre av de fire siste i serien, og vil neppe se seg slått på forånd her. For Manchester City er ikke noe stort bortelag, de brukte krefter i ligacupen onsdag, og kan finne på å ryke her.

3. Southampton - Crystal Palace  (HU)B

Vanskelige greier, for dette er lag som kan slå hvem som helst og ryke for hvem som helst.  Southampton sliter seriøst med formen, har 1-1-6 på de åtte siste i serien. Palace tapte i meste laget med 0-3 for Chelsea, og har ikke vunnet på tre. Men er gode borte. Kjører hel.

4. Watford - Newcastle  H(U)

Watford mistet ledelsen og til slutt alt mot City sist, og har nå kun ett poeng på de tre siste. Men det er mot beinhard motstand. Newcastle  har hatt en nitrist jul, med tre 0-1-tap i ligaen. Et pusterom fra bunnstrid her, men jeg tror likevel mest på hjemmelaget.

5. West Ham - Wolverhampton  H

West Ham har kommet seg meget bra gjennom noen vanskelige måneder, der omtrent alt av angrepsspillere har vært skadet. Nå er det lysning på skadefronten,og de tok en imponerende 2-0-seier over Liverpool sist. Har ingen tro på at de tabber seg ut her.

6. Birmingham - Bournemouth  (H)B

Denne er interessant, et godt Championship-lag med seier i tre av sine fire siste, på hjemmebane mot et Premier League-lag som ikke har scoret på tre kamper. Når det er sagt, hadde absolutt Bournemouth sine sjanser da de spilte uavgjort mot Leicester sist.

7. Middlesbrough - Burnley  H

Boro topper Championship og har et par fantastiske måneder bak seg. Burnley har vært mer ruskete, men ser ut til å ha lagt bak seg de største problemene. Likevel, og selv om jeg ikke liker å stole på Middlesbrough: De har ikke sluppet inn mål på syv ligakamper!

8. Hull - Brighton  H(U)

Flere rene Championship-oppgjør i denne cuprunden, og denne er interessant. Hull er oppe på 3. plass etter å ha hevet seg noe de siste ukene, mens Brighton har hatt en elendig jul. Likevel; dette er laget som ikke tapte i serien før 19. desember, så jeg garderer.

9. Nottingham Forest - Queens Park Rangers  H(U)

Skogvokterne har 3-5-0 i Championship i det siste, selvsagt meget sterkt. QPR har også spilte en del U i det siste, men innimellom har de tapt, ikke vunnet. Nå er det cup, og denne – som alltid med QPR innblandet  – er vanskelig. Men londonerne er svake borte.

10. Leeds - Rotherham  H

Leeds har satt sammen en flott rekke, med 3-4-0 på de syv siste i ligaen. Det er mer enn Rotherham kan skryte på seg, de er såvidt på trygg grunn i Championship etter 2-0-5 på sine syv siste.

11. Sheffield Wednesday - Fulham  H

Sheffield Wednesday har en flott sesong, er to poeng bak playoff i Championship. Og nå er de i form, har vunnet tre av de fire siste. Alltid farlig å stole på The Owls, men jeg tar sjansen på at de slår ut relativt svake Fulham.

12. Doncaster - Stoke  B

Denne bør være grei, det er 13. plassen i League One mot 10. plassen i Premier League. Doncaster har vunnet to på rad, men det holder ikke på langt nær mot et Stoke-lag som er sterkt nok til å ha seriøse ambisjoner i FA-cupen.