SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Nå løsner det for ulvene på bortebane

Bas Dost og Ricardo Rodriguez jubler etter å ha scoret mot Eintracht Frankfurt. Vår oddstipper tror Wolfsburg-spillerne får mer å juble for søndag.

Bas Dost og Ricardo Rodriguez jubler etter å ha scoret mot Eintracht Frankfurt. Vår oddstipper tror Wolfsburg-spillerne får mer å juble for søndag. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er søndagens oddstips!

DEL

OddstipsSøndagens oddsprogram byr blant annet på flere spennende kamper fra tysk Bundesliga og engelsk Premier League. Både Liverpool og Aresnal skal i aksjon søndag ettermiddag, men vi har hoppet over dem på grunn av uinteressant odds.

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

FC Augsburg - Wolfsburg B

Tysk, 1. Bundesliga. Etter åtte kamper på rad uten seier, knuste Augsburg Stuttgart hele 4-0 i bunnoppgjøret på Mercedes-Benz Arena i forrige serierunde. Det var bare lagets andre seier denne sesongen, men de ligger fortsatt under nedrykksstreken. Bayern-klubben ligger på nest sisteplass med fattige ni poeng av 39 mulige.

Selv om de banket Stuttgart, så kom de kjapt ned på jorden igjen. De tapte nemlig 2-3 mot Athetic Bilbao i Europaligaen torsdag. Men: Augsburg har hatt et godt tak på Wolfsburg. De har kun tapt én av de fire siste hjemmekampene mot ulvene fra Volkswagen-byen.

Augsburg stiller sannsynligvis med denne lagoppstillingen: Hitz, Verhaegh, Callsen-Bracker, Klavan, Max, Kohr, Baier, Esswein, Koo, Caiuby, Bobadilla.

Wolfsburg har, til tross for salg av sentrale spillere, vist at de vil henge med i toppen. De ligger på en fin tredjeplass med 24 poeng før helgens kamper.  De er bare ett poeng foran Hertha Berlin på fjerdeplass.

Ulvene  hadde en faktastisk hjemmekamp mot Werder Bremen i forrige serierunde. De vant 6-0! Wolfsburg er ubeseiret på hjemmebane denne sesongen. Stastiskken viser 6-1-0.

Mot Bremen tok de kontroll på kampen fra start og de rett og slett løp Bremen-laget i senk. Men; de fikk litt hjelp til å få hull på scoringsbyllen. 1-0-målet var et selvmål. Det ble scoret av Bremens Alejandro Gálvez, deretter scoret Vieirinha, Guilavogui, Dost og Kruse. Sistnevnte scoret to ganger.

Wolfsburg har dermed vunnet fire av de siste fem seriekampene, og de har scoret 13 mål på de fem kampene. Nå møter de det laget som slipper inn nest mest mål i Bundesliga, og det tror jeg de gode offensive spillerne hos gjestene kan utnytte. Jeg mener Wolfsburg skal ha gode muligheter til å at sin andre borteseier for sesongen.

Trolig Wolfsburg-lag: Benaglio, Trasch, Naldo, Dante, Schafer, Arnold, Gustavo, Vieirinha, Kruse, Caligiuri, Dost

Jeg mener det skal være klasseforskjell på disse to lagene. Tabellen lyver ikke. Wolfsburg ligger hele 15 poeng foran dem på tabellen.

At oddsen er så pass høy på Wolfsborg må være på grunn av bortestatistikken. De står med 1-2-3 på bortebane så langt. Det er ingen skam å ha tapt mot Bayern Munchen og M'gladbach på bortebane, men de gikk også på en smell mot Mainz. Jeg tror ikke det skjer igjen.

Jeg stoler på Wolfsburg. 2,00 i odds er bra, og jeg satser 250 kroner på et singelspill. Spillestopp klokken 1725.

Her er vårt singeltips søndag 29. november:

Augsburg - VfL Wolfsburg 2,95 - 3,20 - 2,00 B

Total odds: 2,00