SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Nå må Mourinho vise at han er «The Special One»

Football - Chelsea v Aston Villa - Barclays Premier League - Stamford Bridge - 17/10/15
Chelsea manager Jose Mourinho 
Action Images via Reuters / Tony O'Brien
Livepic
EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.  Please contact your account representative for further details.

Football - Chelsea v Aston Villa - Barclays Premier League - Stamford Bridge - 17/10/15 Chelsea manager Jose Mourinho Action Images via Reuters / Tony O'Brien Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er tirsdagens singeltips!

DEL

OddstipsTirsdagens oddsprogram byr blant annet på Mesterliga og engelsk Mesterskapserie og League One. Det er også ishockeykamper fra Sverige, Sveits, Finland, KHL og natt til onsdag er det kamper fra NHL.

Spillsenter: Kvinne fra Hordaland vant syv millioner

Dynamo Kiev - Chelsea B

Mesterliga, gruppe G.  Dynamo Kiev er kvalifisert for gruppespillet i Mesterligaen for første gang siden 2009/2010-sesongen, og de har fått en god start i en vanskelig gruppe.

Dynamo har tatt fire poeng på de to første kampene i gruppespillet, og de leder gruppe G sammen med Porto før tirsdagens kamper. Det ukrainske hovedstadslaget er også serieleder i den hjemlige ligaen, hvor de deler tabelltoppen med Shakhtar.

De tapte 0-3 på hjemmebane mot Shakhtar i forrige serierunde. Det var lagets første tap i den ukrainske ligaen denne sesongen, men tapet i seg selv var ikke så gale. Det var verre måten det skjedde på. Sergei Rebrovs mannskap spilte en veldig svak kamp.  Nå venter en enda tøffere oppvave når Chelsea kommer på besøk.

London-klubben har hatt en forferdelig start på sesongen i Premier League. Ja, sesongstarten er en av de verste i klubbens historie. De ligger helt nede på tolvteplass med elleve poeng.

Nå virker det imidlertid Jose Mourinhos mannskap er på bedringens vei. I helgen slo de Aston Villa 2-0. Villa er svake denne sesongen, og Chelsea spilte ingen stor kamp, men det viktigste var at London-laget tok tre poeng.  Seieren gjorde nok godt for moralen i laget.

Chelsea innehar tredjeplassen i gruppen før tirsdagens kamp, ett poeng bak Porto og Dynamo. De trenger tre poeng i Kiev om de ikke skal bli hengede etter.

Dynamo har kun tapt én av de siste ti kampene i Europacup-sammenheng på hjemmebane, hvorav syv av kampene er vunnet. Chelsea har med andre ord ingen enkel oppgave foran seg.

Chelsea må også klare seg uten både keeper Courtois og stopper Ivanovic, men at Diego Costa gjorde en god kamp i helgen er gode nyheter for London-klubben. Jeg tror rampegutten med spansk pass blir viktig for Chelsea i Ukraina.

Chelsea stiller trolig med denne lagoppstillingen: Begović; Azpilicueta, Terry, Cahill, Baba; Matić, Ramires; Willian, Fàbregas, Hazard; Costa.

Serhiy Rybalka, som er en av de viktigste spillerne for vertene, er usikker. Dersom playmakeren er ute vil Dynamo være betydelig svekket til denne kampen.

Sannsynlig Dynamo Kyiv-lagoppstilling: Shovkovskiy; Danilo Silva, Dragovic, Khacheridi, Antunes; Veloso, Sydorchuk, Garmash, González, Yarmolenko; Júnior Moraes.

Den elendige sesongstarten til Chelsea gjør at oddsen på borteseier er fine 2,45. Ja, Chelsea har sluppet inn mye mål og de har levert dårlige resultater så langt, men de har spilt bedre enn resultatene skulle tilsi. Nå tror jeg at Chelsea er på vei til å finne seg selv. Etter at de tapte 1-2 mot Porto har de ikke råd til å tape denne. De trenger tre poeng i Kiev, og jeg tror de klarer det.

Det flere grunner til å tro på Chelsea-seier.

Terry er tilbake. Det gjør at London-klubben har en tydelig leder på banen, og Mourinho setter opp laget etter hvert som er i form, og ikke etter hvilket navn som står på drakten. Hazard sto over Villa-kampen, og jeg tror han sammen med en scoringskåt Costa kommer til bli tungen på vektskålen. Samtidig er dette muligheten for José Mário dos Santos Mourinho Félix å vise at han er «The Spescial One»!

Jeg tror Chelsea vinner denne kampen. Jeg ser selvsagt faren for uavgjort, men Chelsea har behov for en opptur. 2,45 i odds for borteseier er ok.

Her er vårt singeltips tirsdag 20. oktober:

Dynamo Kiev - Chelsea 2,60 - 3,10 - 2,45 B

Total odds: 2,45