SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Napoli tåler ikke presset

Napoli og Gonzalo Higuain har gått målløs av banen i de to siste kampene.

Napoli og Gonzalo Higuain har gått målløs av banen i de to siste kampene. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er mandagens oddstips!

DEL

OddstipsFlott søndag for Spillsenteret. vV traff på singeltipset vårt i går på Dortmund til 2,00 i odds. Det ga oss pluss i søndagsregnskapet, selv om vi  røk på råtipset på Lyon.

Mandagens oddsprogram er et vorspiel til en fantastsik oddsuke. Det er flere svært interessante kamper på menyen, blant andre Manchester United som skal ut spille FA-cup mot Shrewsbury og i Serie A møtes Napoli og AC Milan.

Spillsenteret: Mangemillionær ble Lotto-millionær

Spillsenteret: – Kødder du, eller?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Napoli - Milan B

Italiensk, Serie A. Forrige uke var dårlig for Napoli. The Partenopei tapte først toppoppgjøret mot Juventus 0-1 i Serie A, og de har ramlet ned til annenplass på tabellen. De tapte også 0-1 mot Villarreal i Europaligaen. Nå er det på tide at de slår tilbake, men det blir ikke enkelt.

Det var flere som begynte å snakke om at Scudetto-racet er over etter Juventus slo Napoli sist helg, men Torino-laget laget ny spenning da de bare klarte 0-0 mot Bologna fredag kveld.

Napoli er kun to poeng bak Juventus med én kamp mindre spilt, så en seier mot Milan vil sende dem til topps på tabellen. Det vil nok være god motivasjon for Napoli-spillerne.

Napoli er Serie As beste hjemmelag denne sesongen. De står med 10-2-0 og 27-8 i målforskjell hjemme på Stadio San Paolo. Laget har også vunnet de fire siste hjemmekampene.

De har også et godt tak på AC Milan. Laget fra Nord-Italia har kun vunnet to av de siste ti kampene på bortebane mot Napoli.

Men: Trener Maurizio Sarri burde imidlertid bekymre seg over at laget ikke har scoret i de to siste kampene. De har kun scoret ett mål på de tre siste kampene. Det kom på et straffespark.

Til denne kampen mangler Sarri i tillegg flere viktige spillere.

Napoli stiller med følgende startellever: Reina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam; Allan, Jorginho, Hamsik; Callejon, Higuain, Insigne

AC Milan har virkelig tatt seg sammen, og de har klatret opp til sjetteplass på tabellen med 43 poeng. De vil med seier mandag kveld for alvor nærme seg byrival Inter som ligger på femteplass med 48 poeng.

Jeg regner med at AC Milan-spillerne vil være ekstra motivert til denne kampen. De tapte nemlig 0-4 mot Napoli på San Siro tidligere i sesongen, og det er nok et tap de vil forsøke å revansjere mandag.

De viser fin form. Milaner ubeseiret i de syv siste kampene. De har tre seire og én uavgjort på de fire siste kampene.  The Rossoneri slo Inter, Palermo og Genoa, mens de spilte uavgjort mot Udinese. Stemingen i troppen er god, og det er flere spillere som virkelig har funnet formen. Det gjelder blant andre Carlos Bacca. Han scorer på bestilling for Milano-klubben.

Trener Mihajlovic mangler Juraj Kucka, Diego Lopez og Rodrigo Ely, mens Alessio Romagnoli beskrives som usikker.

Sannsynlig Milan-lag: Donnarumma; Abate, Alex, Romagnoli, Antonelli; Honda, Montolivo, Bertolacci, Bonaventura; Bacca, Niang

Jeg forventer en liten overraskelse her. Milan er i flott form, og jeg synes 5,20 i odds på dem er verdt et forsøk. Napoli har et stort press på seg, og de sliter med å få ballen i mål. Det er ikke bra for dem.

Jeg tror Napoli bukker under for presset. Milan vinner til flott odds, og vi satser 100 kroner. Spillestopp er klokken 2055.

Her er vårt råtips mandag 22. februar:

Napoli - Milan 1,50 - 3,60 - 5,20 B

Total odds: 5,20