SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Når skal Everton starte å vinne igjen?

Everton og Romelu Lukaku er nede i bølgedal sportslig.

Everton og Romelu Lukaku er nede i bølgedal sportslig. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Sjekk hvordan vi skal få tolv rette på midtukekupongen!

DEL

OddstipsMidtukekupongen i tipping består denne uken av kamper fra engelsk Premier League, skotsk Premier League, fransk Ligue 1 og italiensk Serie A. Alle kampene spilles onsdag.  Bonuspotten i tipping er nå på én million kroner, og det er 500 000 kroner i potten på pausetippingen.

Innleveringsfrist for kupongen er onsdag klokken 2040.

Klikk her for å levere onsdagens Vikinglotto!

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil

1. Watford – Chelsea B(U)

London-derby. Watford hadde fire tap på rad før de slo Newcastle i forrige serierunde.    Chelsea er ingen yndlingsmotstander. De har ni kamper på rad uten seier mot laget fra Stamford Bridge. Chelsea viser bedre form. De har syv kamper på rad uten tap.

2. Everton – Newcastle United H(U)

Everton har kun tapt én av de åtte siste kampene mot Newcastle. Everton er det laget som spiller mest uavgjort i Premier League. De har delt poengene i elleve av 23 kamper! Newcastle har vist tegn til bedring, men de er svake borte. De har kun tatt syv bortepoeng.

3. Aberdeen – Celtic B(U)

Toppoppgjør i Skottland. Celtic topper tabellen med 55 poeng, seks poeng mer enn Aberdeen. Ronny Deilas menn scorer mest og slipper inn minst mål. Dersom de vinner på Pittodrie Stadium vil seriemesterskapet være så godt som sikret. Tror mest på B her!

4. Lazio – Napoli B

Lazio har syv kamper på rad uten tap. De har spilt uavgjort og tapt annenhver kamp siden 14. desember. Nå blir det tap. Napoli er serieleder. De har kun to tap på 22 kamper. Søritalienerne virker solide. De har vunnet de seks siste kampene med 22–7 i målforskjell.

5. Juventus – Genoa H

Unødvendig å kaste vekk en halvgardering her. Juventus har tolv seire på rad i ligaen. De har en imponerende hjemmestatistikk. Den viser 7-2-1 og 17–6 i målforskjell. Det er ingen lag som slipper inn færre mål på eget gress. Genoa har kun en borteseier så langt. Solid H.

6. Fiorentina – Carpi FC 1909 H

Det virker som litt av luften har gått ut av Fiorentina. De har kun én seier på de fire siste kampene, men på hjemmebane er de sterke. De står med 8-1-2 på hjemmebane. Carpi er ubeseiret i de fem siste kampene., men de ligger fortsatt under nedrykksstreken.

7. Inter – ChievoVerona H

Inter gikk på en smell i byderbyet mot AC Milan, hvor de tapte 0–3. De er inne i en tung periode. Inter har kun vunnet én av de siste seks ligakampene. Chievo har også kun én seier på de seks siste kampene, men de har tatt mer poeng borte enn hjemme.

8. Palermo – AC Milan B

Palermo er et av de svakeste hjemmelagene i Serie A. Bare tre lag har tatt færre poeng enn dem hjemme. Nå møter de et AC Milan-lag som virkelig er i støtet. Milan har kun ett tap på de ni siste kampene. I forrige serierunde vant AC Milan 3–0 i byderbyet mot Inter.

9. Empoli – Udinese  U(H)

To lag som er ute av form. Empoli har kun vunnet én av de siste fem kampene. De tapte hele 1–5 mot serieleder Napoli i helgen. Udinese er bedre borte enn hjemme. De hadde tre tap på rad før de spilte 0–0 mot Lazio i helgen. Lukter litt uavgjort av denne matchen!

10. Sampdoria – Torino H(UB)

Vertene står med fire strake tap. De har solgt toppscorer Eder til Inter. Torino har kun ett tap på de fire siste kampene, men de har møtt betydelig enklere motstand. Sampdoria har kun fire poeng ned til nedrykksplass. De må våkne snart. Denne blir tett og jevn!

11. Hellas Verona – Atalanta U(B)

Begge lagene har spilt uavgjort i de tre siste kampene. Verona er ligaens dårligste hjemmelag. Vertene har ennå ikke vunnet en eneste seriekamp denne sesongen. De står med elleve uavgjorte! Atalanta er bedre hjemme enn borte, men kan ta tre poeng her.

12. Paris St. Germain – Lorient H

Zlatan Ibrahimovic & Co er helt suverene i Frankrike. De har 23 kamper på rad uten tap i ligaen, og Monaco som ligger på annenplass er 24 poeng bak dem på tabellen. Hjemmestatistikken viser 9-1-0 og 34–7 i målforskjell. Lorient skal være sjanseløse! Soleklar H!