SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Nashville går på en stjernesmell

Feb 7, 2015; Nashville, TN, USA; Nashville Predators center Paul Gaustad (28) battles with New York Rangers right winger Kevin Hayes (13) for a face off during the second period at Bridgestone Arena. Mandatory Credit: Christopher Hanewinckel-USA TODAY Sports

Feb 7, 2015; Nashville, TN, USA; Nashville Predators center Paul Gaustad (28) battles with New York Rangers right winger Kevin Hayes (13) for a face off during the second period at Bridgestone Arena. Mandatory Credit: Christopher Hanewinckel-USA TODAY Sports Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er mandagens oddstips!

DEL

OddstipsMandagens oddsprogram er vorspiel til en herlig fotballuke. For denne uken er nemlig Mesterligaen og Europaligaen tilbake, men utvalget mandag er noe magert. Det er likevel mulig å finne noen godbiter på oddsprogrammet.

Oddstips 1: Aberdeen mener alvor

Spillsenteret: – Kødder du, eller?

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Nashville Predators v- Dallas Stars B

NHL, ishockey. Hvem hadde før sesongen trodd at Dallas skulle være en av fvorittene til å ta førsteplassen i Western Conference denne sesongen?

Laget som ikke klarte å komme seg til Stanley Cup-sluttspillet i fjor, spiller fantastisk offensiv hockey denne sesongen, og det vil ikke lenger være noen overraskelse om de vinner Stanley Cup-trofeet.

De viser glimrende form. De står med tre seire på rad. Ikke en gang ligaens beste lag, Washington Capitals, klarte å stoppe Texas-laget. Dallas slo Alex Ovechkin & Co hele 4-2 på lørdag.

Spillere som Tyler Seguin, Jamie Benn, Johan Klingberg og Patrick Sharpe gjør Dallas til et enormt godt lag offensivt. Det vises også i målprotokollen. Texas-laget scorer mest i NHL. De har scoret 184 mål  så langt denne sesongen. Det gir et snitt på 3,2 per kamp. På de fem siste kampene har snittet vært 3,3 per kamp.

Tyler Seguin, som er toppscorer i Stas-laget med 30 mål, scoret to ganger mot Capitals sist. Han scoret også to ganger mot Nashville da lagene møttes 31. desember. Den gangen vant Dallas hele 5-1.

Et målvakt-bytte sørget for at Nashville unngikk tre tap på rad. Nashvilles nummer to keeper, Carter Hutton, sto fantastisk i mål da Tennessee-laget knuste Florida hele 5-0 sist. Hutton stoppet samtlige av Panthers 22 skudd.

Siden førstemålvakt Pekka Rinne ikke har spilt særlig godt og sluppet inn åtte mål på to kamper, så kan Predators komme til å starte med Hutton igjen i nattens kamp i Brigdestone Arena. Denne sesongen er Nashville det 18. beste laget forsvar. De har sluppet inn 2,7 mål i snitt per kamp, og jeg tror de kan bli hardt straffet for svakt forsvarsspill i natt.

Det er den tidligere Stars-spilleren James Neal  er toppscorer hos Nashville med 21 mål. Han har scoret i tre av de fire siste kampene, og er mannen Dallas må holde kontroll på.

Nashville imponerte stort da de slo Florida 5-0, men det var på bortebane. På hjemmebane har de tapt to av de tre siste kampene sine.

Dallas spiller med stor selvtillit for tiden, og de scorer mye mål. Jeg tror Nashville skal få kjørt seg i natt, selv om de viste gode takter mot Florida sist.

Jeg tror på en kamp med mange mål, og jeg tror det blir flest mål til Dallas. De er i kanonform. 2,40 for borteseier er spillbart. Jeg satser 100 kroner, og spillestopp er klokken 0155.

Her er vårt andre singeltips mandag 15. februar:

Nashville Predators - Dallas Stars 2,20 - 3,60 - 2,40 B

Total odds:  2,40