SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Nedtur for Erlandsen

Arne Erlandsen.

Arne Erlandsen. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Vi tror nedturen fortsetter for Arne Erlandsens Ull/Kisa. Her er dagens oddstips!

DEL

[BA]: Vi spiller på norsk og amerikansk fotball i dag.

33. Ullensaker/Kisa - HamKam 2,30 3,15 2,50 B

Dristig denne, det kan godt hende det finnes andre og tryggere spill. Men Ull/Kisa har fått mye annet enn kommende kamper å tenke på, de ble en del av kampfiksing-saken da kampen nettopp denne kampen ble utsatt forrige helg.

Nå er det endelig klart for kamp, og det er to lag med ulik formkurve som møtes. HamKam hadde en elendig sesongstart med tre strake tap, men siden den gang har de bare ett nederlag. De to siste kampene har gitt 3-0 mot Alta og 7-2 mot Tromsdalen, vel å merke hjemme, men likevel.

Ull/Kisa har mistet serieledelsen etter to strake tap, begge borte og begge med 0-2, for Start og Sandefjord.

Nå er dette to sterke lag, men Ull/Kisa viser likevel svakhetstegn.

Mange har ventet på sprekken, ingen har vel egentlig trodd at Arne Erlandsens menn skulle ta en av de to sikre opprykksplassene, selv om de altså fortsatt ligger på 2. plass tross to tap.

Vi tror faktisk det er begynnelsen på nedturen en har sett de siste ukene for Ull/Kisa. HamKam har kommet seg opp på playoff, vi gambler på en B her.

Spill på tipset her!

51. Toronto FC - Colorado Rapids 2,10 2,80 2,40 H

Toronto hadde virkelig en oppsiktsvekkende dårlig sesongstart i årets Major Soccer League, med ikke mindre enn ni strake tap! Men etterhvert har de fått satt sammen et mannskap som fungerer, og har nå bare ett tap på de åtte siste.

Toronto har den gamle tyske storspilleren Torstein Frings på midten, og den nederlandske veteranen Danny Koevermans på topp - som har ni mål så langt (19 kamper spilt).

Laget fra Canada ligger fortsatt sist på tabellen, men fungerer altså mye bedre enn i innledningen på sesongen.

Colorado Rapids derimot, har tapt fem av sine seks siste. Laget til den gamle Start-stopperen Hunter Freeman er i fritt fall på tabellen, og kan fort tape her.

Her er dagens oddstips:

33. Ullensaker/Kisa - HamKam 2,30 3,15 2,50 B

51. Toronto FC - Colorado Rapids 2,10 2,80 2,40 H

Odds: 5,25

Spill på tipset her! (Innsatsen styrer du selv).