SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

New England jakter tabelltoppen

New England Revolution og Daigo Kobayashi (t.v.) kan klatre til topps i Eastern Conference om de vinner nattens kamp mot Sporting Kansas. Foto: Reuters

New England Revolution og Daigo Kobayashi (t.v.) kan klatre til topps i Eastern Conference om de vinner nattens kamp mot Sporting Kansas. Foto: Reuters Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er onsdagens råtips!

DEL

ODDSTIPSPå onsdagens oddsprogram er utvalget større enn det var tirsdag. Det er blant annet kamper fra Allsvenskan, dansk Superliga, polsk Ekstraklasa, skotsk playoff og spansk Segunda Division.

Spillsenteret: Vinn reisegavekort for 10 000 kroner

CD Alaves - Girona 2,25 2,90 2,60 B

Spansk, Segunda Division. Alaves kjemper om en playoffplass. De ligger på åttendeplass med 53 poeng. Zaragoza, som innehar den siste playoffplassen før denne serierunden, har 57 poeng. Alaves bør helst ta tre poeng mot Girona om de skal holde liv i opprykkshåpet.

Alaves er blant de bedre hjemmelagene. De står med 10-5-4 på hjemmebane så langt denne sesongen, men de får en vanskelig jobb mot Girona som er ligaens nest beste bortelag. Girona har tatt like mange poeng på bortebane som Betis, men har sluppet inn to mål mer.

Katalanerne ligger på annenplass med 72 poeng. Gijon har like mange poeng som dem, men svakere målforskjell. Girona må vinne om de skal beholde den direkte opprykksplassen. Det burde gi motivasjon i massevis til denne kampen.

Med fire kamper igjen av sesongen har de ikke råd til å miste poeng. Det tror jeg Alaves vil få merke.  Girona viser fin form. De har kun ett tap på de siste syv kampene, hvorav fem av dem er vunnet. De er uten tap på de fem siste kampene. Alaves har to seiere på rad mot tabellnabo Ponferradina og Albacete.

Det er verdt å merke seg at Alaves ikke har vunnet mot de tre topplagene. De har imidlertid spilt uavgjort mot Girona de tre siste gangene de har møttes, men denne gangen må Girona vinne. Det vil nok prege kampen. Jeg går for en litt dristig borteseier her til 2.60 i odds. Den kominerer jeg med en kamp fra den amerikanske proffligaen. Spillestopp klokken 2055. 

Sporting Kansas City - New England Revolution B

Major League Soccer. Sporting Kansas City ligger på sjetteplass i Western Conference med 14 poeng. Også LA Galaxy og Real Salt Lake har like mange poeng, men dårligere målforskjell. Sjetteplassen er viktig for de seks beste lagene i hver Conference kommer til sluttspillet. 

Sporting fikk kampen mot Colorado utsatt på grunn av uvær, så de har hatt en pause på ti dager. Despilte 1-1 D.C. United 10. mai. De viser fin form. Laget fra Kansas har kun ett tap på de syv siste kampene sine. Det kom på bortebane mot LA Galaxy (1-2). På hjemmebane er de ubeseiret så langt. Statistikken viser 2-3-0.

The Revolution har spilt ni kamper uten tap. Det er den nest lengste rekken med kamper uten tap i klubbens historie. De spilte 1-1 mot Toronto hjemme på Gillette Stadium i helgen.

De ligger på annenplass i Eastern Conference med 19 poeng, og de vil klatre forbi D.C. United om de vinner nattens oppgjør. Det vil nok være motiverende for Massachusetts-laget før nattens kamp.

New England har også et godt tak på Sporting. De vunnet fire av de fem siste møtene mellom disse lagene. Sist de møttes i Kanas vant Revolution 3-2. Det var i september i fjor. Det var imidlertid lagets første seier i Kansas siden 2008. Jeg går for en vågal borteseier til 3.15 i odds. Spillestopp klokken 0155.

Denne dobbelen gir 8.19 i odds. Vår innsats blir 100 kroner.

Her er vårt råtips onsdag 20. mai:

CD Alaves - Girona 2,25 2,90 2,60 B

Sporting Kansas City - New England Revolution 1,98 2,95 3,15 B

Total odds: 8.19