SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Newcastle går på en ny smell i kveld

Football - Newcastle United v Vår oddstipper tror at Newcastle og Georginio Wijnaldum reise poengløse fra London mandag kveld.

Football - Newcastle United v Vår oddstipper tror at Newcastle og Georginio Wijnaldum reise poengløse fra London mandag kveld. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er mandagens oddstips!

DEL

OddstipsMandagens oddsprogarm inneholder blant annet kamper fra italiensk Serie A, spansk La Liga, tysk 2. Bundesliga, svensk Allsvenskan, dansk Superliga og engelsk Premier League. Det er flere interessante kamper på menyen, og her er vårt singeltips.

Spillsenter: Vi gir vekk reisegavekort for 10 000 kroner

West Ham - Newcastle H

Engelsk, Premier League. Det er ikke godt å bli klok på West Ham. De står med seks poeng så langt etter borteseiere mot Arsenal og Liverpool samtidig har de tapt mot antatt enklere motstand på hjemmebane. På Upton Park har de gått poengløse av banen både mot Leicester og Bournemouth.

Jeg synes West Ham har et godt lag denne sesongen, og jeg har stor tro på at de tar sesongens første hjemmeseier mot Newcastle.

West Ham har scoret ni mål på de fire første kampene. Det var kun ubeseirende Manchester City som hadde scoret mer mål enn dem før denne serierunden. Nå har både City og Leicester elleve mål på fem kamper. 

Førstekeeper Adrian er suspendert fortsatt. Alex Song og Enner Valencia er stadig ute, mens Mauro Zarate håper å være tilbake mandag kveld. Andy Carroll kan også være på benken mot sin gamle arbeidsgiver. Moses og Antonio kan debutere.

Newcastle står med to poeng og har ennå ikke vunnet denne sesongen. De har spilt uavgjort hjemme mot Southampton og borte mot Manchester United, og de har tapt for Swansea og Arsenal.

Spissen Aleksandar Mitrovic er suspendert til denne, Papiss Demba Cisse tar trolig over plassen. Riviere, Dummett og Marveaux er alle ute med skader

Newcastles hovedproblem har vært at de sliter med å score mål. De har kun scoret to ganger så langt denne sesongen.

West Ham har ikke spilt godt på hjemmebane så langt denne sesongen, men Deadline-day-signeringene Song, Moses, Jelavic og Antonio har forsterket laget. Jeg kan ikke se at Newcastle skal skape for mye offensivt med Mitrovic suspendert og Cisse ute av form.

Jeg tror West Ham kommer til å vinne denne hjemmekampen. Vår innsats blir 250 kroner. Spillestopp klokken 2055.

Her er vårt singeltips mandag 14. september:

West Ham United - Newcastle United 2,10 - 3,35 - 2,95 H

Total odds: 2,10