SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Nøkkelspillerne har spilt seg i form

Sandnes  20120506.
Sandnes Ulf - Hønefoss 1-0 i eliteserien i fotball på Sandnes Stadion.
Sandnes Ulfs Edier Frejd i duell med Hønefoss Kevin Bosse Elie Beugre eliteseriekampen for herrer mellom Sandnes Ulf og Hønefoss på Sandnes Stadion søndag kveld, 6. mai 2012. Kampen endte 1-0 til Sandnes Ulf etter selvmål av Hønefoss Frode Lafton.
Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix

Sandnes 20120506. Sandnes Ulf - Hønefoss 1-0 i eliteserien i fotball på Sandnes Stadion. Sandnes Ulfs Edier Frejd i duell med Hønefoss Kevin Bosse Elie Beugre eliteseriekampen for herrer mellom Sandnes Ulf og Hønefoss på Sandnes Stadion søndag kveld, 6. mai 2012. Kampen endte 1-0 til Sandnes Ulf etter selvmål av Hønefoss Frode Lafton. Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Sjekk søndagens singeltips!

DEL

ODDSTIPSSøndagens oddsprogram består hovedsaklig av kamper fra den norske eliteserien, 1. divisjon og 2. divisjon.

Søndagskupongen: Haugesund får trøbbel i nord

Åsane - Hønefoss BK B

Norsk, 1. divisjon. Tabellnaboer på hver sin side av nedrykksstreken. Åsane ligger på tolvteplass, ett poeng foran Hønefoss som ligger på nedrykksplass.

Begge lagene røk ut av cupen onsdag. Åsane tapte hele 0-4 på bortebane mot eliteserielaget Odd, mens Hønefoss tapte knepent 2-3 hjemme mot Sandefjord.

Åsanes eneste seier sisden midten av april kom på bortebane mot Ranheim i 3. runden i cupen. For etter en fantastisk start på sesongen med tre seire på rad, har bydelslaget fra Bergen nå ti kamper på rad uten seier, hvorav seks tap.

De tok med seg ett poeng fra Grimstad i forrige serierunde, da de spilte 1-1 mot Jerv. Det er et godt resultat. Nyopprykkede Jerv er et av de beste hjemmelagene i 1. divisjon. Det er kun Sogndal som har tatt mer poeng på hjemmebane enn Grimstad-klubben.

Hønefoss hadde en forferdelig start på sesongen. Etter bare én seier på de ni første kampene, så har de tatt åtte poeng på de fire siste. Det virker som Rune Skarsfjords mannskap har begynt å finne formen. 

Ringerikingene har vunnet de to siste bortekampene sine. De slo Levanger 1-0 på Moen, og vant 3-1 mot Nest-Sotra på Ågotnes. I forrige serierunde spilte de 1-1 mot Kristiansund hjemme i pølsehovedstaden.

Disse lagene viser forskjellig formutvikling. Formpilen peker oppover for tidligere Brann-trener Rune Skarsfjord og Hønefoss, mens Kjetil Knutsen og Åsane sliter. Åsanes Kevin Dure er langtidsskadet. Han har allerede vært ute en stund. Stian Nygard er tilbake.

Disse lagene har møtt hverandre to ganger tidligere. Det var da begge lagene spilte i 1. divisjon i 2002. Den gangen vant Hønefoss 7-2 på hjemmebane, og de vant 3-1 i Bergen. Det er lenge siden, og det er andre spillere som går ut på banen når kampen blåses i gang på Myrdal gress søndag ettermiddag.

Det er verdt å merke seg at de to siste seirene til Hønefoss har kommet på naturgress. Gjett hva som er underlaget på Myrdal? Jo, naturgress.

Det virker som Hønefoss har våknet nå, og jeg tror Ringerike-laget tar tre poeng mot Åsane søndag. Jeg synes 3.25 i odds for borteseier er verdt et forsøk. Vår innsats blir 100 kroner. Spillestopp klokken 1755.

Norsk Tipping har satt opp oddsen på Hønefoss-seier fra 2.75 på fredag til 3.25 i dag.

Her er vårt singeltips søndag 28. juni:

Åsane - Hønefoss BK 1,85 - 3,40 - 3,25 B

Total odds: 3.25