SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Norling trenger en seier i kveld

Brann-trener Rikard Norling er presset. 
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Brann-trener Rikard Norling er presset. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er tirsdagens singeltips!

DEL

ODDSTIPSTirsdagens oddsprogram består av blant annet kamper fra den islandske toppserien, kvalikkamper fra italiensk Serie B og 1. divisjonskampen mellom Levanger og Brann. Det er nok den siste kampen som kommer til å få mest oppmerksomhet denne tirsdagen.

Spillsenteret: Vinn reisegavekort for 10 000 kroner

Levanger - Brann B

Norsk, eliteserie. Nyopprykkede Levanger balanserer på nedrykksstreken. De ligger på tolvteplass med ni poeng. Hjemme på Moan viser statistikken én seier, to uavgjorte og ett tap.

De har spilt 0-0 mot topplagene Hødd og Sandnes Ulf. De slo Follo 3-1 i Nord-Trøndelag. Det eneste tapet kom mot Kristiansund (0-2).

Levanger-laget er nok ikke kjent for folk flest, men de har flere spillere i stallen med eliteserieerfaring. Blant andre den tidligere Sogndal-spilleren Ørjan Hopen og i forsvaret har de to spillere som både har spilt for Rosenborg og Bodø/Glimt; Tom Erik Nordberg og Per Verner Rønning. I tillegg har de Vegard Braaten som har spilt for Tromsø, Bodø/Glimt og Lokeren i Belgia. Dette er ikke et lag helt uten rutine.

Levangeravisa melder om at det er duket for fotballfest på Moan i Nord-Trøndelag tirsdag kveld. Det var solgt over 1400 billetter til kampen mandag ettermiddag.

Brann møtte Levanger i cupen i 2006. Den gangen vant Brann 3-1. Nå er det seriepoeng det er snakk om. Brann trenger tre poeng mot de nyopprykkede trønderne om de skal henge med i opprykkskampen.

Brann-trener Rikard Norling sin situasjon følges nøye av styret i Brann etter kun 2-2 hjemme mot Nest-Sotra 16. mai. Mandag ettermiddag begynte det også å svirre rykter om at han var aktuell for gamleklubben AIK i Stockholm. Det er selvsagt uheldig inn mot en slik kamp.

Brann ligger på åttendeplass før tirsdagens kamp. De har kun vunnet tre av sine første ni kamper i 1. divisjon og er allerede syv poeng bak Hødd som innehar 2. plassen. Opp til serieleder Sogndal er det ni poeng.

De to lagene som ligger på direkte opprykksplass har riktignok én kamp mer spilt enn bergenserne, men avstanden opp begynner å bli stor allerede.

Marcus Pedersen er nær friskmelding og kan sesongdebutere mot Levanger. Pedersen røk det bakre korsbåndet i en treningskamp i vinter, og har ikke trent med ball på fire måneder. Spørsmålet er hva han kan bidra med.

Dette blir ikke noe enkel kamp for Brann, det er ingen av kampene i 1. divisjon, men jeg tror de vil skjerpe seg etter den svake forestillingen på Stadion 16. mai.

Norsk Tipping er markedsledende med 1.80 i odds for borteseier. Det benytter vi oss av. Oddsen på Brann er stiende i markedet. Flere selskaper har satt opp oddsen, men den ligger fortsatt på mellom 1.62 til 1.78.

Vår innsats er 250 kroner. Spillestopp klokken 1855.

Her er vårt singeltips tirsdag 26. mai:

Levanger - Brann 3,75 - 3,30 - 1,80 B

Total odds: 1.80