SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Tyskland kommer til å høvle over Tsjekkia

Thomas Müller scoret ni mål i EM-kvaliken for Tyskland, men har foreløpig ikke funnet nettmaskene under selve mesterskapet i Frankrike.

Thomas Müller scoret ni mål i EM-kvaliken for Tyskland, men har foreløpig ikke funnet nettmaskene under selve mesterskapet i Frankrike. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er vårt forslag til lørdagskupongen.

DEL

LørdagskupongenLandslag og spansk fotball på kupongen. Vår eminente tippe-ekspert, Jan Gunnar Kolstad, mener dette er oppskriften til 12 rette.  Innleveringsfrist er 1755.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Aserbajdsjan – Norge B

Nå har Per-Mathias Høgmo virkelig ryggen mot veggen. Han trenger minst fem poeng på de kommende tre kampene for å ikke få sparken. Aserbajdsjan vant kun 1–0 over San Marino i første kamp. Ikke at det blir lett, Norge er selv svake, men denne skal vinnes.

2. Montenegro – Kasakhstan H(U)

Montenegro klarte sterke 1–1 borte mot Romania i åpningskampen i VM-kvaliken. Kasakhstan klarte nesten like sterke 2–2 hjemme mot Polen, så dette kan bli jevnt. Vi tar hensyn til hjemmebane, så HU får holde.

3. England – Malta H

En skulle ikke tro at Three Lions kunne bli mer patetisk, men nå har de altså byttet trener – Allardyce fikk én kamp! Nå er ikke det laget sin feil, men en må jo stille spørsmål ved dømmekraften til de som ansetter en mann med et slikt rykte. Uansett, Malta skal jo slås.

4. Armenia – Romania (U)B

Armenia tapte bare 0–1 for Danmark i Parken i åpningskampen. Romania skuffet med 1–1 hjemme mot Montenegro, men det sannsynlige her er at Romania skjerper seg, så de ikke kommer skikkelig skeivt ut. Tar likevel med en U.

5. Polen – Danmark H

2–2 borte mot Kasakhstan var ikke helt den åpningen Polen hadde tenkt seg på VM-kvaliken. Likevel, å reise opp til Almaty og spille er heller ikke enkelt. Danmark vant kun med ett mot Armenia hjemme, jeg tror Åge Hareides menn får trøbbel her!

6. Nord-Irland – San Marino H

Nord-Irland gjorde seg absolutt ikke vekk i sommerens EM, og supporterne var jo de kuleste i hele mesterskapet! De åpnet VM-kvaliken med 0–0 borte mot Tsjekkia, som selvsagt skal feie San Marino av banen hjemme på Windsor Park i Belfast.

7. Slovenia – Slovakia (HU)B

Slovenia startet VM-kvalifiseringen med 2–2 borte mot Litauen, i en kamp der de scoret i det 87. og 90. minutt! Nå kommer Slovenia sørover til Ljubljana, og det er et lag som har en motsatt opplevelse – de tapte på overtid mot England. Vanskelig vurdering.

8. Tyskland – Tsjekkia H

Tyskland fikk liten motstand, men gjorde likevel en helproff og smått imponerende kamp mot Norge. 3–0 på Ullevaal ga et helt riktig bilde av kampen. Tsjekkia startet med 0–0 hjemme mot Nord-Irland, og jeg tviler på om de har noe å stille opp med her.

9. Skottland – Litauen H

Skottland imponerte med 5–1 borte mot Malta i første kamp. Selv om Malta er små, er det bra på bortebane. Litauens skulle vunnet hjemme mot Slovenia, men dummet seg ut og slapp inn to i sluttminuttene. Å få noe med seg fra Skottland er ikke enkelt!

10. Getafe – Murcia H(U)

Spansk 2. divisjon. Der har Getafe hatt en svak sesongstart, mest grunnet for mange uavgjorte (1-4-3). Veldig skuffende av laget som er nede i Segunda for første gang siden 2003/2004. Murcia er fire poeng foran, men det må snart løsne for Getafe.

11. Numancia – Córdoba (U)B

Numancia er blant de gjerrigste lagene på spansk nivå 2, etter åtte kamper ligger de midt på med 7–7 i målforskjell. Cordoba var i playoff i vår, etter å ha rykket ned for to sesonger siden. Jeg holder en knapp på dem.

12. Valladolid – Alcorcón H(U)

To lag på nedre halvdel, men det er jevnt i Segunda, og ingen har falt langt bak. Valladolid vant to av de tre første med ett mål, men så har det snudd. For å si det mildt. Nå har de tapt fem kamper på rad – alle med ett mål! Alcorcon spiller også stort sett jevne kamper.